Quantcast
THE STREAM

«Fake news ότι ήταν στην ομάδα μας η Κρεμλίδου» δήλωσαν οι τσιρλίντερς του ΠΑΟΚ

Η ομάδα χορευτριών του ΠΑΟνακριβές το συγκεκριμένο σημείο στο βιογραφικό της Μαριπόζα


THE NEWSROOM · 22 Ιανουαρίου 2021

Μία συγκλονιστική διαμάχη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το battle έχει να κάνει με το πως παρουσιάστηκε η Έλενα Κρεμλίδου, κατά κόσμον Μαριπόζα, όταν μπήκε στο Survivor 4.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο  εν λόγω κοινωνικοπολιτικό ντοκιμαντέρ, οι ασχολίες της στη ζωή είναι το επαγγελματικό Instagram (η γνωστή λέξη που μοιάζει με τη γρίπη στα αγγλικά) και το cheerleading. Παραδόξως, η αιτία του χαμού δεν ήταν η πρώτη ενασχόληση, αλλά η δεύτερη. Πιο συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στην παίκτρια ως «η πρώην cheerleader του ΠΑΟΚ

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στις μαζορέτες της ομάδας cheerleader του ΠΑΟΚ. Οπότε, οι προπονήτριες του «Volcanoz Cheerleader» (αυτό είναι το όνομα της ομάδας) βρέθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» για να αντικρούσουν τον εν λόγω ισχυρισμό. Σύμφωνα με τις ίδιες, η κ. Μαριπόζα είχε περάσει από την ομάδα, αλλά όχι από τον ΠΑΟΚ.


Πιο συγκεκριμένα, οι προπονήτριες του Volcanoz Cheerleader υποστήριξαν ότι η Έλενα Κρεμλίδου πέρασε από την Volcanoz Cheerleader όταν ήταν 16 χρονών, αλλά όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, το μόνο που έχει στο βιογραφικό είναι έναν δοκιμαστικό χορό για 20 δευτερόλεπτα. Συμπλήρωσαν επίσης ότι το Κρεμλίδειο hoax εκνεύρισε τις κοπέλες που είναι στην ομάδα.

Αυτή ήταν η σχετική δήλωση:

«Η Έλενα ήταν στην ομάδα το 2013, όταν ήταν 16 χρονών, αλλά δεν ήταν στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν άδικο για τα κορίτσια να λένε κοπέλες ότι ήταν στην ομάδα έτσι. Είχε χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα δοκιμαστικά. Δεν τσαντιστήκαμε εμείς, τσαντίστηκαν τα κορίτσια που είναι στην ομάδα.

Αυτό που δεν μας έκανε στη Μαριπόζα για να συνεχίσει είναι η ηλικία της και ήταν ανώριμη σαν χορεύτρια. Μεγαλώνοντας ίσως και να μπορούσε. Είναι της μόδας να δηλώνουν όλες μαζορέτες, απλά όταν δηλώνεις και κάτι πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις.»

Δείτε το βίντεο:

Ελπίζουμε το ζήτημα να μείνει εδώ παρά τη φράση «ανώριμη ως χορεύτρια» και να μην οδηγηθούμε σε αγριότητες όπως οι παρακάτω:

Best of internet