Quantcast
THE STREAM

Σαν βόμβα έσκασε όταν το άναψαν το κερί με άρωμα «αιδοίο» της Γκουίνεθ Πάλτροου

Το σίγουρα μοναδικό στην αγορά προϊόν της γνωστής ηθοποιού είναι πιο hot κι από όσο περίμενε και η ίδια


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2021

Την πρώτη αληθινά 2020 είδηση του μας χάρισε το έτος 2021. Ούτως ή άλλως, πολύς κόσμος προβληματίζεται για το αν έχουμε αλλάξει όντως χρονιά:


Όπως είναι γνωστό, η γνωστή ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε θηλυκό εναλλακτικό Βελόπουλο, ή κάτι τέτοιο. Η εταιρεία Goop Inc. που έχει ιδρύσει πουλάει μια ολόκληρη σειρά από πολύ ξεχωριστά προϊόντα, όπως ένα σπρέι που διώχνει τα ενεργειακά βαμπίρ:

Ένα αυγό από νεφρίτη που καθαρίζει το αιδοίο:

Και το πιο σημαντικό, ένα κερί που «μυρίζει όπως το αιδοίο της». Αυτό ακριβώς που διαβάσατε:

Ένα τέτοιο κερί απέκτησε και μία γυναίκα στο Λονδίνο ονόματι Τζόντι Τόμσον, η οποία κέρδισε το εκλεκτό προϊόν της Γκουίνεθ Πάλτροου μέσω διαδικτυακού κουίζ, σύμφωνα με την (απίστευτα έγκριτη) ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κερί έχει τιμή 75 δολάρια και Τα συστατικά του, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι «γεράνι, περγαμόντο, κέδρο και τριαντάφυλλο».

Το δε αναμφίβολα ιδιαίτερο άρωμά του περιγράφεται «αστείο, θαυμάσιο, σέξι και υπέροχα απροσδόκητο». Αυτό το «απροσδόκητο» σίγουρα ισχύει, διότι όταν η κ. Τόμσον πήγε να το ανάψει, το κερί διαλύθηκε με μία πολύ εντυπωσιακή έκρηξη.

Όπως ανέφερε η ξαφνιασμένη κάτοχος στη Sun:

«Το κερί εξερράγη και έβγαζε τεράστιες φλόγες ενώ κομμάτια πετάγονταν παντού. Δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο, ολόκληρο το πράγμα φλεγόταν και έκαιγε τόσο που δεν μπορούσα να το πιάσω.

Ήταν κόλαση μέσα στο δωμάτιο. Τελικά καταφέραμε να το ελέγξουμε και το πετάξαμε έξω από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού.»

Αυτά ήταν τα απομεινάρια του κεριού:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jody Thompson (@jodythompson__)


Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε εδώ, πέραν του ότι το εν λόγω προϊόν έκανε sold out πέρσι. Σχετικά με την πραμάτεια της κ. Πάλτροου, ο επικεφαλής του βρετανικού ΕΣΥ, σερ Σάιμον Στίβενς δήλωνε πέρσι τα εξής:

«Προωθεί προϊόντα και διαδικασίες που όχι απλώς δεν έχουν κανένα όφελος για την υγεία, αλλά ενέχουν και σοβαρούς κινδύνους.

Σαφώς και δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να αποδεικνύουν όλα αυτά τα οφέλη στην υγεία.»

Πάντως αν μη τι άλλο, το άρωμα «αιδοίο» βελτίωσε αμέσως την έμπνευση του ίντερνετ:

Best of internet