Quantcast
THE STREAM

Αμερικανίδα dominatrix μπαίνει σε σουπερμάρκετ μαζί με το δίποδο σκυλάκι της, γίνεται αφέντρα του Ίντερνετ

Όλοι βγάζουν τα σκυλάκια τους βόλτα στο Χόλιγουντ, όμως λίγοι γίνονται viral επειδή πήγαν να πάρουν χυμό μαζί τους


THE NEWSROOM · 20 Οκτωβρίου 2020

Σε όλους μας έχει τύχει κάποιες φορές να είμαστε πάρα πολύ busy, αλλά παράλληλα να πρέπει οπωσδήποτε να πάμε για ψώνια. Κάτι τέτοιο λογικά συνέβη και σε μία Αμερικανίδα dominatrix (ή αφέντρα, αν είστε πατριώτες στο BDSM), η οποία μπήκε το Σάββατο σε ένα κυριλέ σουπερμάρκετ του Λος Άντζελες μαζί με το κατοικίδιό της.

Κι όταν λέμε κατοικίδιο, το εννοούμε 100%: Ο υποτακτικός της άγνωστης dominatrix μπήκε στο σουπερμάρκετ περπατώντας στα 4 και φορώντας μάσκα και λουρί. Το εκπληκτικό αυτό στιγμιότυπο καταγράφηκε από τον συνιδιοκτήτη της δισκογραφικής IAMSOUND, Paul Tao. Μέχρι στιγμής, το επίμαχο tweet έχει μαζέψει 100k likes, 1.8k σχόλια και 15k retweets.

Δείτε την εικόνα:

Σύμφωνα με νεότερο tweet του κ. Tao, η αφέντρα μαστίγωνε τον υπήκοό της κανονικά εντός του σούπερ μάρκετ, μέχρι που της ζήτησαν να αποχωρήσει:

Το ασυνήθιστο θέαμα προκάλεσε ασυνήθιστες συζητήσεις, όπως καταλαβαίνετε:

Η ίδια η αφέντρα πάντως δήλωσε μέσω Twitter ότι σε άλλες περιοχές του Λος Άντζελες κανείς δεν έδινε σημασία όταν πήγαινε το σκυλάκι της βόλτα. Μόνο στο Χόλιγουντ είναι τόσο αδιάκριτοι:

Κάπου εκεί, ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού την κάλεσε να έρθει στο δικό του μαγαζί στην λεωφόρο Μέλροουζ:

Και η πρότασή του έγινε αμέσως δεκτή:

Αν μη τι άλλο, η λεγόμενη Lark είχε μία ευκαιρία να δείξει το portfolio της:

Όπως δήλωσε στο Daily Dot η Lark:

«Απλά ήθελα λίγο χυμό. Βρισκόμουν έξω με τους φίλους μου και τους φίλους μου τραβώντας μερικά βίντεο και απλά έκανα ψώνια.»

Καμιά φορά, τα πράγματα είναι τόσο απλά.

Best of internet