Quantcast
THE STREAM

102 κιλά ηρωίνης που έκαναν τουρισμό στην Αθήνα σε ένα Airbnb εντόπισε η ΕΛΑΣ

Η γνωστή πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης φαίνεται πως έχει ακόμη τη δυνατότητα να προσελκύει πελάτες


THE NEWSROOM · 14 Οκτωβρίου 2020

Νέα μονοπάτια για την ενίσχυση της κερδοφορίας του φαίνεται πως βρήκε το Airbnb (το οποίο ως γνωστόν δεν έκανε και την καλύτερη χρονιά του έβερ ), ή έστω κάποιοι πιο business-oriented πελάτες του. Αναφερόμαστε σε ένα νοικιασμένο μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας διαμέρισμα στον σταθμό Λαρίσης, στον οποίο κάποια επιχειρηματικά μυαλά είχαν αποθηκεύσει 102 κιλά ηρωίνης (και 685 γραμμάρια).

Προς μεγάλη δυστυχία των εν λόγω εισαγωγέων, το φορτίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Η μπίζνα που πήγε στον κουβά θα μπορούσε να αποφέρει κέρδη που θα άγγιζαν τα 15 ως 20 χιλιάδες ευρώ το κιλό. Οι εμπλεκόμενοι με την υπόθεση αναζητούνται από τις αρχές.

Η ηρωίνη, η οποία φαίνεται πως προέρχεται από την κεντρική Ασία, ήταν πακεταρισμένη σε 208 συσκευασίες, οι οποίες με τη σειρά τους βρίσκονταν μέσα σε 4 σάκους. Αυτά θα μοιράζονταν στην λιανική της ηρωίνης (να μία φράση που δεν περιμέναμε να γράψουμε ποτέ).

Δείτε το βίντεο:

Το φορτίο πάντως ήταν πακεταρισμένο με τρόπο που να ικανοποιήσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό από τη δουλειά του εμποροϋπάλληλο, αν δεν κάτσει η ναρκωμπίζνα τότε οι άνθρωποι που έφτιαξαν τα πακέτα έχουν πολλές επιλογές για δουλειά.

 

Best of internet