Quantcast
THE STREAM

Η Λίτσα Πατέρα τα είχε πει από πέρσι για τον κορωνοϊό, μα κάποια ζώα δεν την πίστεψαν

Η αγαπημένη μας αστροπροφήτης μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την βαρυσήμαντη προφητεία της


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2020

Κι όμως, είχαμε προειδοποιηθεί για τον κορωνοϊό πολύ νωρίτερα από όσο ισχυρίζονται οι ντόπιες και παγκόσμιες ελίτ. Πιο συγκεκριμένα, μας το είχε πει η έγκριτη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, την οποία για άλλη μια φορά έκαναν πέρα.

Ένα τέτοιο επίτευγμα δεν μπορεί να μείνει στα αζήτητα όμως, διότι το μέλλον έχει ανάγκη την Λίτσα Πατέρα και τα προγνωστικά της. Έτσι, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2Night Show“, όπου ξεκαθάρισε ότι αυτή τα είχε πει και μάλιστα από τον Σεπτέμβριο.

Όπως είπε:

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και δεν έχουν βρεθεί ακόμα δύο πλανήτες, επομένως πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις. Η Αστρολογία με οδηγεί απευθείας στον Θεό και θα σου πω γιατί. Όταν λες “την τάδε εποχή”, πολύ πιο νωρίς, “θα γίνει το τάδε πράγμα” και γίνεται, τι λες; Κάτι είναι από πάνω!

Εγώ λέω ότι είμαστε σαν σκοινάκια. Ας πούμε, εγώ τον επετειακό “Αστρολόγο” τον γράφω τον Σεπτέμβριο και αυτό είναι γραμμένο στον επετειακό “Αστρολόγο” και έγινε τώρα (σ.σ. η πανδημία).»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική σοκαριστική αποκάλυψη της βραδιάς. Η αγαπημένη μας αστροειδήμων μας ενημέρωσε επίσης ότι δεν λέγεται Πατέρα:

«Το Πατέρα δεν είναι ψευδώνυμο, είναι του συζύγου μου που έχει πεθάνει. Το κράτησα. Το πατρικό μου είναι Ραπτίδου. Μικρασιατικής καταγωγής. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και είμαστε Μικρασιάτες. Και το καμαρώνω και το λέω πολύ συχνά.

Υπήρχαν αρχές στο σπίτι. Έλεγα πρέπει να παντρευτώ, να φύγω από το σπίτι για να πάω να κοιμηθώ. Ο μπαμπάς έφευγε έξι το πρωί από το σπίτι και έξι ήμασταν όλοι όρθιοι. Να φάμε μαζί, να κάνουμε τον σταυρό μας και να στρώσουμε τα κρεβάτια μας. Έχω δύο αδέρφια. Έναν αδερφό και μια αδερφή.»

Να πούμε εδώ ότι η Λίτσα Πατέρα έχει πίσω της ένα μεγάλο σερί επιτυχιών. Όπως όταν είχε προβλέψει τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά στο ματς με τον Ράφα Ναδάλ (έληξε 3-0 υπέρ του δεύτερου):

Ενώ φυσικά δεν ξεχνάμε και την πρόβλεψη της για την ήττα του καπιταλισμού, η οποία δεν έχει έρθει ακόμα αλλά θα έρθει κι αυτή:

Είναι ιστορική νομοτέλεια.

 

Best of internet