Quantcast
THE STREAM

Η Νάντια Γιαννακοπούλου απειλεί να πετσοκόψει τη Νίκη Κεραμέως στο σκληρό diss της εβδομάδας

Ένα ανοιχτό μικρόφωνο έδωσε την βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ που μιλούσε εξοργισμένη κατά της υπουργού στο κινητό της


THE NEWSROOM · 21 Μαΐου 2020

Ένα υπέροχο επεισόδιο μας προμήθευσε ένα ανοιχτό μικρόφωνο, του οποίου όμως η χρήστρια νόμιζε ότι ήταν κλειστό. Αυτή ήταν η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής και μια από τους καταμετρητής των ψήφων στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία για το κατηγορητήριο σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, όταν χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο.

Το αποτέλεσμα ήταν να μάθουμε όλοι τι ακριβώς είπε. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι τα άψογα Γαλλικά της απευθύνονταν στην παραλίγο αφορισμένη αν και θεοσεβούμενη υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως:

«Καταργούν. Το κάνουν πρότυπο (σ.σ το σχολείο) στην Πλάκα. Πολύ κακό είναι. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τι τα μπλέκουνε; Μπορείς να μου πεις τι τα μπλέκουν; Τα έχει κάνει σκ****, και επειδή τα έχει κάνει σκ**** θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Ήδη έχω κάνει… Τέλος πάντων, θα στα πω (…) Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης.»

Δείτε το βίντεο:

Γιατί όμως μπορεί να ήθελε να σκίσει τη Νίκη Κεραμέως η Νάντια Γιαννακοπούλου; Τι μπορεί να δημιούργησε αυτόν τον α λα Τζέλα Δέλτα διάλογο;

Η αιτία της σφαγής ήταν η η διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αναφέρεται στα πειραματικά σχολεία και ειδικότερα για το Μαράσλειο. Στο οποίο Μαράσλειο πηγαίνουν και τα παιδιά της, όπως παραδέχτηκε:

«Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο.»

Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα …"γαλλικά" μου. Ο "δαίμων" του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα – με…

Gepostet von Nadia Giannakopoulou am Mittwoch, 20. Mai 2020

Μιλώντας μάλιστα στον ΣΚΑΪ, η Ν. Γιαννακοπούλου έκανε την αυτοκριτική της για το ύφος, αλλά μόνο γι’αυτό:

«Κάνει ένα τεράστιο λάθος. Λυπάμαι για το ύφος. Αυτό δε με χαρακτηρίζει. Είμαι εδώ πέρα και περιμένω να δω και να ανακαλέσει αυτό το τεράστιο λάθος. Ή είναι αδέξια η κ. Κεραμέως ή υπάρχουν άλλοι λόγοι.»

Δεν έχω τίποτα απολύτως προσωπικό με την κ. Κεραμέως, είμαι κάθετα αντίθετη όμως στις πολιτικές που φέρνει. Δεν έχει φέρει ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο.»

Παρά τις απολογίες της πάντως εμείς ακόμη ελπίζουμε ότι η Νίκη Κεραμέως θα συνεχίσει το diss με κάποια κατάρα από τη Βίβλο ή κάτι τέτοιο.

 

Best of internet