Quantcast
THE STREAM

Το όνομα του παιδιού του Elon Musk και της Grimes είναι κάτι σαν διαφορική εξίσωση

Και προφανώς το Ίντερνετ προσπαθεί να τη λύσει


THE NEWSROOM · 6 Μαΐου 2020

Ίσως διέφυγε της προσοχής σας αγαπητές φίλες και φίλοι, αλλά από χτες πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά. Δύο από τους πιο weirdo σελέμπριτις του κόσμου, οι οποίοι έτυχε (ή μάλλον πέτυχε) να είναι και ζευγάρι, έκαναν το πρώτο τους παιδί. Αυτοί είναι ο εντερπρενέρ / τουιτεράς / τρόμπας Έλον Μασκ και η τραγουδίστρια Κλερ Μπούσερ, κατά κόσμον Grimes, και όπως καταλαβαίνετε τα αμήχανα σκηνικά ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα.

Η αρχή έγινε όταν κάποια χρήστρια του Twitter ρώτησε τον ιδρυτή της Tesla το όνομα του παιδιού. Γιατί προφανώς και το ονόμά του ανακοινώθηκε στο Twitter:

Ναι, αυτό είναι όντως το όνομά του. Εκτός από το όνομα, ο Μασκ δημοσίευσε και μία φωτογραφία του μωρού περασμένη με φίλτρο τατουάζ, γιατί στο κάτω κάτω τη χρονιά που διανύουμε αυτό δεν καν το πιο 5ο πιο περίεργο πράγμα:

Ας επανέλθουμε στο όνομα του παιδιού όμως, το οποίο εκ πρώτης όψεως θυμίζει κάτι από διαφορικές εξισώσεις. Κι όμως, δεν είναι τόσο περίεργο – για την ακρίβεια είναι ακόμη πιο περίεργο, αν πιστέψουμε την Grimes, η οποία επίσης μπήκε στο Twitter για να μοιραστεί μαζί μας την αλήθεια:

Οκ, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ως προς το τι σημαίνει όλο αυτό. Το Ίντερνετ πάντως έχει ήδη βγάλει αρκετά:

Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι η Αγγλική μετάφραση του Σκόιλ Ελικίκου.

Best of internet