Quantcast
THE STREAM

Αργεντινή: Installation έγινε το αμάξι πελάτη σουπερμάρκετ που πάρκαρε σε χώρο για καρότσια

Ιδανική ευκαιρία για να βγάλουν καλλιτεχνικά γούστα οι εργαζόμενοι ήταν το παρκάρισμα ενός άτυχου πελάτη


THE NEWSROOM · 17 Σεπτεμβρίου 2019

Το να ακολουθήσει κανείς τις αναγραφόμενες οδηγίες παρκαρίσματος δεν είναι και το δυσκολότερο πράγμα του κόσμου λογικά, οπότε με αυτή την έννοια ήταν αναμενόμενη η αντίδραση που προέκυψε όταν κάποιος απέτυχε εμφανώς να το κάνει. Αυτό που κάνει τη διαφορά στο περιστατικό της ιστορίας μας όμως είναι η δημιουργικότητα που επέδειξαν οι εργαζόμενοι ενός σουπερμάρκετ στην Αργεντινή, η οποία κατάφερε να προσεγγίσει τις πιο σύγχρονες αναζητήσεις της μοντέρνας τέχνης.

Το στόρι έχει ως εξής: Το βράδυ του Σαββάτου, ο οδηγός ενός γκρι Πεζό 206, ο οποίος είχε επισκεφτεί ένα σουπερμάρκετ Coto της περιοχής Temperley του Μπουένος Άιρες,  αποφάσισε να παρκάρει το αμάξι του. Το ότι επρόκειτο εμφανώς για τον χώρο όπου  τοποθετούνται τα καρότσια του σουπερμάρκετ, δεν τον προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Η κατάσταση όμως προβλημάτισε δεόντως τους εργαζόμενους του καταστήματος, οι οποίοι έπρεπε να βρουν μία αρκετά πρωτότυπη τιμωρία για τον οδηγό. Έτσι, αποφάσισαν να ενσωματώσουν το αυτοκίνητό του μέσα σε ένα πυκνό δάσος από καρότσια, με το τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο κάποιου είδους installation παρά πάρκινγκ σουπερμάρκετ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο χρήστης του Facebook Arnold Angelini:

Όπως είπε ο Angelini:

«Η αλήθεια είναι ότι κάποιος πρέπει να είναι βλάκας για να έχει παρκάρει στο σημείο που είναι για τα καροτσάκια. Δεν μπορεί να είσαι τόσο μαλάκας και να το αφήνεις οπουδήποτε. Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους που το έκλεισαν.»

Η ανάρτηση του Angelini αυτή τη στιγμή κοντεύει να φτάσει τα 7000 share:

La verdad que hay que ser muy pelotudo para estacionar auto en el sector "changos" (Coto Temperley). No podés ser tan…

Gepostet von Arnold Angelini am Montag, 9. September 2019

Ο ίδιος δήλωσε ότι είχε πάει στο σουπερμάρκετ για να επισκεφτεί ένα κοντινό σινεμά. Όπως είπε, έπεσε πάνω σε αυτό το σκηνικό όταν έφυγε από το θέατρο γύρω στις 11 το βράδυ. Πρόσθεσε επίσης ότι καταλαβαίνει ότι μπορεί κανείς να μη βρίσκει να παρκάρει, αλλά ότι πιο αξιέπαινο πράγμα παραμένει η κίνηση των εργαζόμενων.

Αν πάντως μετά από τόση δημοσιότητα ο ιδιοκτήτης δεν έρθει να το ζητήσει, θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάπου αλλού σαν μόνιμο αξιοθέατο.

(πηγή)

Best of internet