Quantcast
THE STREAM

Η εισπράκτορας που κατέβασε 15χρονο επειδή του έλειπαν 10 λεπτά είναι η καλή πράξη του καλοκαιριού

Για 10 σεντς του ευρώ, ένας νεαρός στην Κρήτη αναγκάστηκε να περπατήσει 1.5 χιλιόμετρο, όμως σίγουρα θα μάθει να μετράει καλά τα λεφτά του


THE NEWSROOM · 12 Ιουλίου 2019

Κάπως υπερβολική αφοσίωση στο καθήκον έδειξε μια εποχική εισπράκτορας σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου. Ένας 15χρονος επιβάτης μπήκε στο ΚΤΕΛ στην περιοχή Δαράτσο με προορισμό τον Πλατανιά, αλλά όταν η εισπράκτορας του έκανε έλεγχο ανακάλυψε ότι του έλειπαν 1ο ολόκληρα σεντς του ευρώ: Πιο συγκεκριμένα, της έδωσε 2 ευρώ αντί για 2.10 που έκανε το εισιτήριο.

Με μια προσοχή στα χρωστούμενα που θα εντυπωσίαζε ακόμη και τους ευρωπαίους εταίρους μας, η εισπράκτορας κατέβασε τον 15χρονο μία στάση πριν τον προορισμό του στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας – δηλαδή 1.5 χιλιόμετρο μακριά από τον Πλατανιά. Το περιστατικό αρχικά έκανε ντόρο στο Ίντερνετ λόγω του πατέρα του 15χρονου.

Όταν ο πατέρας επικοινώνησε και με το ΚΤΕΛ, ο προϊστάμενος κίνησης Μιχάλης Τσουπάκης επιβεβαίωσε το περιστατικό. Εντέλει μάλιστα βγήκε και ανακοίνωση από το ίδιο το ΚΤΕΛ:

«Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ μετά από καταγγελία που έγινε στο διαδίκτυο από νεαρό επιβάτη, θα ήθελε να ενημερώσει, ότι νεοπροσλαμβανόμενη εποχιακή εισπράκτορας από υπερβάλλοντα ζήλο ζήτησε από επιβάτη να κατέβει απ’ το λεωφορείο πριν απ’ τον προορισμό του, επειδή δεν είχε το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου.

Η εισπράκτορας έχει κληθεί σε απολογία. Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ λυπάται για το γεγονός αυτό, δεν το χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς έχει δείξει και συνεχίζει καθημερινά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.»

Πάντως αν ποτέ θελήσει να βρει νέα καριέρα μπορεί να ενδιαφέρονται οι δανειστές της χώρας, τόση προσοχή στη λεπτομέρεια είναι σπάνια στις μέρες μας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Best of internet