Quantcast
THE STREAM

Πατριωτικό μπιτσόμπαρο στην Χαλκιδική ταπώνει βορειομακεδόνες με κωδικό wifi «macedoniaisgreek»

Για να ιντριγκάρει τους άφθονους πελάτες του, οι οποίοι προφανώς προέρχονται από γειτονική χώρα με σύνθετο όνομα που ξεκινά από Βόρεια


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2019

Μπορεί η Νέα Τάξη να ετοιμάζεται ήδη να μετατρέψει την Μακεδονία που αγόρασε σε θέρετρο αποκλειστικά και μόνο για ανθέλληνοτουρκοεβραίοLGBTισλαμοπροσφυγολαθροκομμουνιστές (διαβάζεται σε μία ανάσα, σαν ιαμβικός 24σύλλαβος), κάποιοι πατριώτες όμως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν έτσι εύκολα την μάχη για τα resort του Γένους. Συνεχίζουν μάλιστα τον αγώνα από κάθε πόστο, πόσο μάλλον αν αυτό βρίσκεται στην Χαλκιδική, γιατί ως γνωστόν σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το βορειοελλαδίτικο μέσο Thessnews, ένα μπιτσόμπαρο στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής αποφάσιε να σηκώσει το φλάμπουρο του αγώνα. Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, το μπιτσόμπαρο «Summer SunShine» αποφάσισε να κάνει τη μούρη κρέας στους άφθονους πελάτες που έχει από την Βόρεια Μακεδονία, αλλάζοντας τον κωδικό του wifi του μαγαζιού σε «MacedoniaisGreek».

Έτσι, οι τουρίστες από τη γειτονική μας χώρα θα δέχονται ένα σκληρό πλήγμα στα επεκτατικά τους σχέδια κάθε φορά που θα θέλουν να μην ξοδέψουν τα δεδομένα της σύνδεσή τους. Από μια χώρα που γέννησε τόσους Μακεδονομάχους δε θα περιμέναμε τίποτε λιγότερο – ας μην ξεχνάμε εδώ ότι οι επαγγελματίες της χώρας μπορεί να έκατσαν τελικά για να υποδεχτούν τους άφθονους τουρίστες από πάνω, όμως έκλαψαν κιόλας λίγο με μια βουβή διαμαρτυρία (ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και το μποϊκοτάζ στις Απόκριες που έκανε ο Πανίκας για τον ίδιο λόγο).

Όπως καταλαβαίνετε, η εξέλιξη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το πατριωτικό Ίντερνετ:

Και από το λιγότερο πατριωτικό δηλαδή:

View this post on Instagram

Έλυσε το Σκοπιανό μόνος του!

A post shared by Greek Gaming Universe (@greek_gaming_universe) on

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγωνιστικές δηλώσεις του ιδιοκτήτη:

«Πέρυσι το καλοκαίρι και μετά από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι πελάτες από τη Βόρεια Μακεδονία, είχαν «ξεσαλώσει. Όταν τους ρωτούσαμε, απαντούσαν, από τη Μακεδονία, σκέτο. Χωρίς το: Βόρεια. Μία, δύο, τρεις, ο γιος μου, Χρήστος, λέει: έτσι είστε; Και σκέφτηκε αυτόν τον έξυπνο τρόπο, ως αντίδραση.»

Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδήλωση για τα Βορειομακεδονικά poker face:

«Μας κοιτούν λίγο περίεργα και απλά βάζουν τον κωδικό, χωρίς να πουν κάτι.»

Άσε που όπως ομολογεί ο ιδιοκτήτης, δεν έχει σημασία το αν πειράζονται γιατί δεν είναι πλούσιοι. Ως μπίζνεσμαν, αν ήταν πλούσιοι λογικά το wifi θα έγραφε ότι η Μακεδονία είναι Ουζμπέκικη:

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθουν οι άνθρωποι αυτοί στο κατάστημά μου, γιατί πέρα από όλα τα άλλα, καταλαμβάνουν τις ξαπλώστρες για μόλις δύο ευρώ παραγγελία, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας»

Tι να κάνει, ζητιάνος να γίνει; Υπάρχει ένα ρίσκο βέβαια η κίνησή του να ανταποδοθεί από τους βόρειους γείτονες με αντίστοιχη αλλαγή στα wifi των καζίνο τους όπου τρέχει η μισή Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο αγώνας θέλει θυσίες.

Εμείς πάντως πάντα το ξέραμε ότι αυτή η χώρα τη Μακεδονία την έχει στην καρδιά της:

καλημέρες σε όλους, κατά προτίμηση στους βορειομακεδόνες !!

Gepostet von Vasilis Vellikis am Mittwoch, 19. Juni 2019

Best of internet