Quantcast
THE STREAM

O Τζίμι Φάλον ανακαλύπτει τον Έλληνα δάσκαλο του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, δηλώνει «πρέπει να μιλήσουμε»

Ψήνεται η συνεργασία των δύο μεγάλων αρχόντων των νυχτερινών εκπομπών


THE NEWSROOM · 19 Απριλίου 2019

Τον Αμερικανό άρχοντα των talk show που λέγεται Τζίμι Φάλον πολύ πιθανόν να το γνωρίζετε. Μπορεί ο διάσημος παρουσιαστής του «The Tonight Show» να δυσκολεύεται να αγγίξει το μεγαλείο της Ελένης Μενεγάκη, έχει καταφέρει όμως να μαζέψει κάποιους ελάχιστα γνωστούς ανθρώπους στην εκπομπή του.

Από την άλλη, καλοί οι σελέμπριτις, όμως τίποτε δεν είναι σαν να γνωρίζεις την αδελφή ψυχή σου από το εξωτερικό. Αυτό ακριβώς συνέβη πρόσφατα για τον Τζίμι Φάλον , όταν συνάντησε τον Φάλον της γειτονικής μας χώρας: Πιο συγκεκριμένα, είχε τη χαρά να γνωρίσει τον Ιταλό ομόλογο του, δηλαδή βασιλιά των βραδινών εκπομπών, τον παρουσιαστή της εκπομπής EPCC ( E poi c’e Cattelan), Αλεσάντρο Κατελάν.

Όχι ότι δε φαίνεται καλός ο ούνα φάτσα ούνα ράτσα, όμως ο Τζίμι Φάλον έχει κι άλλα πράγματα να μάθει στη ζωή και στο κάτω κάτω της γραφής και η χώρα μας διαθέτει πρίγκηπα των talk show: Μιλάμε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος όχι μόνο έχει εκπομπή στον ΑΝΤ1, αλλά αυτή ονομάζεται τελείως τυχαία και «The 2Night Show» και το να έχει η εκπομπή σου ένα όνομα τύπου «The [insert κάτι] show» είναι το πιο βασικό στοιχείο για να πάει καλά. Επίσης έχει φέρει και τον Light, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Κάποια χρήστρια του Twitter που ξέρει να εκτιμά το καλό βιογραφικό σκέφτηκε μάλιστα να ενημερώσει τον ίδιο τον Φάλον για τον Έλληνα σωσία του. Όπως είπε συγκεκριμένα:

«Αφού συναντήσατε τον Ιταλό ομόλογό σας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω στον Έλληνα»

Το tweet αυτό θα μπορούσε να πάει στο βρόντο, όμως ο Τζίμι Φάλον ξέρει να δίνει σεβασμό. Της απάντησε λοιπόν ότι «πρέπει να μιλήσουμε»:

Ελπίζουμε κάποιο καλό παιδί να στείλει στον Τζίμι Φάλον και το παρακάτω βίντεο, να κλειδώσει η μεγάλη συνεργασία:

 

Best of internet