Quantcast
THE STREAM

O Χάμπος επιστρέφει θριαμβευτής στο Master Chef, η άγρια φυλή των ΕΝΚΟΥΛΙ πανηγυρίζει

Το κουλί έρχεται πίσω στην εκπομπή που τόσο δόξασε και δοξάστηκε


THE NEWSROOM · 2 Απριλίου 2019

Μεγαλύτερη ανατροπή από τα γκολ του Τέντι Σέριγχαμ και του Όλε – Γκούναρ Σόλσκερ στο φινάλε του τελικού Τσου Λου του 99′ είχαμε χτες στο Master Chef. Οκ, ας πούμε πως δεν ήταν όντως τόσο μεγάλη η ανατροπή αλλά πρέπει να βρούμε κι εμείς ένα τρόπο να περιγράψουμε το μεγαλείο του κεντρικού χτεσινού γεγονός, που είναι η επιστροφή του ΕΝΚΟΥΛΙ στην εκπομπή.

Όπως ανακοίνωσαν οι τρεις μάγοι – σεφ, το δώρο τους προς τους εναπομείναντες παίχτες και το κοινό είναι ότι τρεις παίκτες από αυτούς (Χαράλαμπος, Ντέιβιντ και Θάνος) που είχαν αποχωρήσει θα επιστρέψουν άμεσα στο παιχνίδι, με τον συνολικό αριθμό αυτών που προσπάθησαν να είναι δέκα συνολικά. Οι τρεις παίχτες ήταν που έβαλαν όλα τους τα δυνατά στη μαγειρική για να μην πάει χαμένη η δεύτερη ευκαιρία τους.

Υπενθυμίζουμε τι σκηνικά είχαμε ζήσει στην πρώτη αποχώρηση κουλιού από τηλεοπτική εκπομπή:

Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα μπροστά στις κραυγές του Ίντερνετ για το μεγάλο γεγονός. Ο ΕΝΚΟΥΛΙΑΥΤΟ aka Χάμπος, ο εριστικός Κύπριος που αποχώρησε πρόσφατα είναι πίσω στο Master Chef, πανέτοιμος να ξανατσακωθεί με τον Παντελή και να εισπράξει ακόμη περισσότερη αγάπη από το κοινό:

To οποίο έχει ξεκινήσει από τώρα τους αλαλαγμούς:

Τουλάχιστον τώρα μπορεί να επαναληφθεί ο θρυλικός διάλογος, ίσως ακόμη καλύτερος:

– O Xάμπος έφυγε;

– Ο Χάμπος έφυγε

– Ο Χάμπος έφυγε παιδιά;

– Παιδιά, ο Χάμπος έφυγε

Πονάτε, haters;

 

 

 

Best of internet