Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ στην Ηλεία: 78χρονος που αυνανίζεται πουλώντας ρίγανη είχε συλληφθεί για σεξ με σκύλους

Ίσως η πιο «Ηλεία» είδηση του αιώνα μας


THE NEWSROOM · 21 Φεβρουαρίου 2019

Την πίστα «ειδήσεις από την Ηλεία» τερμάτισε ένα συγκεκριμένο περιστατικό από την Αμαλιάδα του γνωστού νομού της Δυτικής Πελοποννήσου. Η υπόθεση αφορά έναν 78χρονο ο οποίος συνελήφθη την ώρα που πουλούσε ρίγανη, επειδή εκτός από το να πουλάει ρίγανη προσπαθούσε ταυτόχρονα και να αυτοϊκανοποιηθεί.

Το στόρι έχει ως εξής: Ο ηλικιωμένος την είχε αράξει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στη συμβολή των οδών Αρχαίας Ήλιδας και Καλαβρύτων, όπου πουλούσε ρίγανη. Η κομβική λεπτομέρεια είναι ότι όποτε περνούσε κάποια γυναίκα από εκεί, αυτός προσπαθούσε να αυνανιστεί. Τελικά κάποιοι αφιλότιμοι κάτοικοι και περαστικοί ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα οι άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας να του περάσουν χειροπέδες μετά από λίγο.

Δεν είχε φτάσει όμως η στιγμή της (μεταφορικής) κορύφωσης. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο μερακλής 78χρονος που συνελήφθη με τις κατηγορίες περί ακόλαστων πράξεων έχει ξανασυλληφθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, επειδή είχε συνουσιαστεί με σκύλο σε δημόσιο χώρο, με το κομμάτι αυτό του βιογραφικού του αυτό να του φέρνει και μια ποινή φυλάκισης 3,5 ετών.

Εμείς πάντως δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, περιμένουμε να δούμε αν θα ξεπεραστεί η συγκεκριμένη είδηση μέσα στον 21ο αιώνα ή θα χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο.

 

Best of internet