Quantcast
THE STREAM

Επιτέλους μπορείς να φορέσεις σκουλαρίκια πουτσάκια σε σχέδιο Yves Saint Laurent

Ένα από τα κομβικότερα προβλήματα της ζωής βρήκε τη λύση του


THE NEWSROOM · 14 Νοεμβρίου 2018

Η έλλειψη από σκουλαρίκια σε σχήμα πούτσας ήταν ένα από τα καθοριστικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και μια απόδειξη πως η κοινωνία της αφθονίας έχει δομικά προβλήματα τα οποία δεν μπορεί να απαντήσει με τις υπάρχουσες δυνατότητές της. Τα προβλήματα όμως είναι για να ξεπερνιούνται, με τις πρωτοβουλίες των πρωτοπόρων της παραγωγής πάντα, και έτσι όχι απλά βρεθήκαμε να έχουμε σκουλαρίκια σε σχήμα πουτσάκι, αλλά τα σχεδίασε και ένας από τους πιο διάσημους οίκους μόδας.

Μιλάμε φυσικά για τον οίκο Yves Saint Laurent, του οποίου η νέα σειρά κοσμημάτων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα πούτσας, με ασορτί κολιέ για ένα ενιαίο φαλλικό σύνολο. Μόνα τους τα σκουλαρίκια, τα οποία ονομάζονται Dangle, κοστίζουν περίπου 250 ευρώ και περιλαμβάνουν και υπογραφή Yves Saint Laurent στο πίσω μέρος. Αν σας ψήνει κάτι παραπάνω, το κολιέ κάνει περίπου 600 ευρώ.

Αυτά είναι τα designer αντικείμενα του πόθου:

Το ίντερνετ προφανώς υποδέχτηκε τα κοσμήματα σε σχήμα πούτσας με αλαλαγμούς:

Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι ξυνίζουν μπροστά στη μόδα, καλό είναι εδώ να θυμηθούμε ότι όπως λέει και η λαϊκή σοφία, τα Yves Saint Laurent πουτσάκια είναι σαν τα μεταξωτά βρακιά: έχουν τις δικές τους απαιτήσεις, τέλος πάντων.

 

 

Best of internet