Quantcast
THE STREAM

Ινφλουένσερ πήγε θάλασσα για «Γαλάζια Λίμνη», της βγήκαν τα «Σαγόνια του Καρχαρία»

Τσίμπησε like από τα σαγόνια ενός καρχαρία


THE NEWSROOM · 11 Ιουλίου 2018

Tα πράγματα που κάνουν οι βιοπαλαιστές ινγλουένσερς για ένα παραπάνω λάηκ γίνονται όλο και πιο παρακινδυνευμένα και ακατάληπτα, είναι γνωστό αυτό. Ωστόσο, αυτή η ινφλουένσερ από την Καλιφόρνια έκανε το extra mile πηγαίνοντας ντουγρού προς τα σαγόνια του καρχαρία και οι καρχαρίες, φυσικά, έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: της δάγκωσαν το χέρι.

Όπως διαβάζουμε εδώ, η 19χρονη Katarina Zarutskie από την Καλιφόρνια, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως “Instagram Model”, είχε πάει διακοπές στις Μπαχάμες  μαζί ε το αγόρι της και την οικογένειά του, όταν είδε στην θάλασσα ένα κοπάδι από καρχαρίες και όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος σκέφτηκε κατευθείαν «instagram photoooo!».

Όπως δήλωσε η ίδια, όταν είπε στην οικογένεια του αγοριού της ότι θέλει να  βουτήξει στην πλούσια σε περιεκτικότητα καρχαρίων θάλασσα, η οικογένεια άρχισε να φρικάρει, αλλά η Katarina ήταν εντελώς αποφασισμένη να ρίξει το ίντερνετ, οπότε βούτηξε ούτως ή άλλως. Τις ονειρικές φωτογραφίες είχε αναλάβει να τις τραβήξει ο πατέρας του αγοριού της, και εκεί που τα πράγματα έβαιναν καλώς και είχε ξαπλώσει ανάσκελα περιμένοντας το τέλειο κλικ, ένας καρχαρίας της δάγκωσε  το χέρι και την τράβηξε μέσα στο νερό.

«Είχε τον καρπό μου μέσα στο στόμα του και ένιωθα τα δόντια του να βυθίζονται στο χέρι μου», είπε σε συνέντευξη της στο NBC News την Δευτέρα.

Αφού απελευθέρωσε το χέρι της από το στόμα του καρχαρία, η Katarina κράτησε το ματωμένο χέρι της πάνω από το νερό και πλησίασε σε κάποια κοντινά σκαλοπάτια για να βγει από την θάλασσα, προφανώς ευχόμενη να έχει βγει τουλάχιστον μια καλή φωτογραφία.

Τελικά ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της με τη λεζάντα: «Προειδοποίηση: οι καρχαρίες όντως δαγκώνουν».  Τελικά η 19χρονη ίνφλουενσερ πήγε σε μια τοπική κλινική για να καθαρίσει και να δέσει την πληγή της, αλλά επιπλέον ταξίδεψε στη Φλόριντα για περαιτέρω θεραπεία όταν έμαθε ότι τα τσιμπήματα καρχαρία έχουν υψηλό κίνδυνο μόλυνσης.

Η ίδια δήλωσε ότι νιώθει πολύ τυχερή που έχει ακόμα το χέρι της και την ζωή της, αλλά στην τελική, το σημαντικότερο όλων είναι ότι μετά από αυτό το περιστατικό, οι followers της θα αυξηθούν θεαματικά.

Αν θέλετε να ωθήσετε την Katarina να βουτήξει σε κάποια λίμνη με πιράνχας, ή να ποζάρει πιασμένη από τα δόντια από κάποιο σύρμα της γέφυρας Ρίο-Αντίρριο, μπορείτε να την κάνετε follow εδώ.

Best of internet