Quantcast
THE STREAM

Χωρίς σουβλάκι πίνει ο Τσίπρας τον καφέ μετά τo ξεβλάχεμα από Κάρολο

Στη διεθνή αριστοκρατία ανήκει πλέον ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μας


THE NEWSROOM · 19 Μαΐου 2018

Άκρως ξεβλαχευτική φαίνεται πως ήταν η επιρροή του Πρίγκιπα Καρόλου στον Αλέξη Τσίπρα. Yπήρχαν ήδη ενδείξεις πως η πρόσφατη επίσκεψη του Πρίγκηπα του βρετανικού στέμματος μαζί με το φλερτ του, Καμίλα Πάρκερ, επηρέασε έντονα σε θέματα σαβουάρ βιβρ τον έλληνα πρωθυπουργό, αλλά είναι μια σημερινή εξέλιξη που κλειδώνει κάθε συμπέρασμα.

Η εξέλιξη αυτή ήταν το θέαμα του Αλέξη Τσίπρα να πίνει τον κρύο καφέ του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς το πατροπαράδοτο καλαμάκι. Κάποιος κακιασμένος θα έλεγε ότι ο πρωθυπουργός είναι απλά γκασμάς, αλλά όσοι έχουν γνώση αντιλαμβάνονται την σημασία μιας γαλαζοαίματης επιρροής.

Το στόρι υποτίθεται πως είναι ότι η Καμήλα και ο πρίγκηπάς της (κυριολεκτικά αυτή τη φορά) πίνουν καφέ χωρίς καλαμάκι λόγω της περιβαλλοντικής τους συνείδησης καθώς στην Βρετανία έχουν απαγορευτεί, αλλά από όσα προκύπτουν είναι φανερό πως είναι μια αριστοκρατική συνήθεια που εμείς δεν καταλαβαίνουμε αγαπητές φίλες και φίλοι γιατί ως γνωστόν στο χωριό μας είχε μόνο προβατίνα.

Ας απολαύσουμε λοιπόν το θέαμα του νεοκόπου αριστοκράτη πρωθυπουργού μας:

Ελπίζουμε να κατέβει και στις ιπποδρομίες του Άσκοτ στο μέλλον.

Best of internet