Quantcast
THE STREAM

Ελληνικό παρκάρισμα είναι η μόνη εξήγηση για αυτό το κρεμασμένο αυτοκίνητο στον Καναδά

Τι μας κρύβουν οι -κατά τ’ άλλα φιλήσυχοι- Καναδοί;


THE NEWSROOM · 3 Μαΐου 2018

Η πασίγνωστη κλίση του Ελληνικού λαού στο καλλιτεχνικό παρκάρισμα και η βιρτουοζιτέ με την οποία ο Έλληνας οδηγός καταφέρνει να παρατήσει το αυτοκίνητό του σε οποιοδήποτε σημείο μπορεί κανείς να φανταστεί, φαίνεται ότι έχει αρχίσει κι εξάγεται και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά.

Στο μέχρι πρότινος ήσυχο και υποδειγματικό Τορόντο οι κάτοικοι ξύπνησαν για να δουν ένα αυτοκίνητο να κρέμεται ποιητικά από κάποια καλώδια κάτω από μια γέφυρα, ενώ οι Αρχές δεν είχαν καμία απάντηση για το πως βρέθηκε το αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο.

Αρχικά οι αστυνομικοί θεώρησαν πως το όλο σκηνικό ήταν μέρος κάποιου γυρίσματος ταινίας, αλλά αφού μίλησαν με τις Αρχές της πόλης συνειδητοποίησαν ότι κανένα γύρισμα δεν γινόταν στην γέφυρα Λίασαϊντ, αφού δεν υπήρχε κάποια έγκριση για γυρίσματα.

Τώρα η αστυνομία ερευνά τώρα πώς ακριβώς το αυτοκίνητο κατέληξε να αιωρείται κάτω από τη γέφυρα. Μάλιστα για τους λάτρεις των μυστηρίων και των συνωμωσιών, η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο ζουμερή.

Το κρεμασμένο αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, τα παράθυρα έλειπαν και κάποια μηχανικά τμήματα του φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί ή καεί.   Λίγες ώρες μετά, το πυροσβεστικό σώμα της πόλης κατόρθωσε να το κατεβάσει το όχημα με ασφάλεια στο έδαφος.

Στα social media πολλοί Καναδοί Λιακόπουλοι προσπάθησαν να εξηγήσουν το περιστατικό με διάφορες εικασίες και θεωρίες για το πώς βρέθηκε εκεί το όχημα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για κάποια φάρσα που έστησαν νεαροί, αλλά και πάλι οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν πώς κατάφεραν να το κρεμάσουν στα καλώδια, ειδικά με τόση κίνηση στη γέφυρα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι συνεχίζει τις έρευνες και ζητά από οποίον έχει πληροφορίες ή ήταν μάρτυρας στη σκηνή να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Best of internet