Quantcast
THE STREAM

Παίκτρια στο Power of Love κερνάει φεμινισμό σχολιάζοντας ότι το μυαλό είναι για τους άνδρες

«Τι να ‘μαστε; Μες στο μυαλο;»


THE NEWSROOM · 16 Μαρτίου 2018

Μαθήματα μαχητικού αντισεξισμού έδωσε προχθές η Άννα Λορένη, παίκτρια στο πιο νταλκαδιάρικο πρόγραμμα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το Power of Love. Εκεί, από το βήμα που της δόθηκε,  διατύπωσε μερικές πολύ προοδευτικές ιδέες για τη θέση της γυναίκας, αν υποθέσουμε ότι έχουμε 1818.

Όλα ξεκίνησαν -σε περίπτωση που δεν είναι στα παπάρια σας- με αφορμή το σχόλιο του Νίκου, ενός άλλου παίκτη μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος χαρακτήρισε «τις 2.5 από τις 7 κοπέλες». Στην καθιερωμένη συζήτηση στην έπαυλη, όπου άνδρες και γυναίκες συζητούν μαζί (!) για τον έρωτα, την ύπαρξη και το είναι, αλλά και τα μικρά και καθημερινά που προκύπτουν από ξέμπαρκες κουβέντες μέσα στο σπίτι, η Άννα προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, δικαιολογώντας την ατάκα του συμπαίκτη της κάπως έτσι:

«Είναι λογικό να μας θεωρεί ανώριμες. Στις κοπέλες είναι και λίγο χαριτωμένο, μωρέ. Τι να είμαστε; Μέσα στο μυαλό; Ας έχουν οι άνδρες το μυαλό».

Επειδή άλλοι θα πλήρωναν στη θέση σας για να παρακολουθήσουν τέτοιου επιπέδου μαθήματα φεμινισμού, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και δείτεο το βίντεο που ακολουθεί.

 

Best of internet