Quantcast
THE STREAM

Για πενθήμερη θα σκάσουν στην Αθήνα ενορίες απ’ όλη την Ελλάδα με αφορμή το συλλαλητήριο

Φήμες λένε ότι η εκδρομή θα τελειώσει με χοροεσπερίδα στο Νότη Σφακιανάκη


THE NEWSROOM · 2 Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφία: Κωσταντίνος Τσακαλίδης/ SOOC

Ορδές από απόγονους του Μεγάλου Αλεξάνδρου καυλωμένους χριστιανούς θα σκάσουν στην Αθήνα το σαββατοκύριακο που έρχεται για να διαδηλώσουν για την πληγωμένη εθνική τους αξιοπρέπεια από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε χριστιανούς από Θεσσαλονίκη και Πέλλα, μέχρι Λασίθι και Νέα Μουδανιά, ενώ, όπως διαβάζουμε, το ΚΤΕΛ Ζακύνθου παρέχει 30% έκπτωση σε όσους χύνουν δάκρυα για την απαλλοτρίωση της Μακεδονίας μας.

Σε μία κίνηση μεγαλοψυχίας, οι πατρινοί αποφάσισαν να μεταφέρουν φέτος το καρναβάλι στην Αθήνα, με τις ενορίες στην περιοχή να έχουν πάρει φωτιά για το ποια θα υπερασπιστεί περισσότερο την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Χαρακτηριστικά, ο Στέργιος Καλόγηρος, μέλος της διοργάνωσης του συλλαλητήριου, δήλωσε σήμερα:

«Τα πούλμαν θα είναι πάνω από 1.500 ενώ από μεγάλες πόλεις θα φεύγουν συνεχώς ΚΤΕΛ π.χ. στη Θεσσαλονίκη θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 5 λεπτά την Κυριακή […] Πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε μέχρι τις αρχές της Συγγρού και θα γεμίσουμε την Ακαδημίας, τη Σταδίου, την Πανεπιστημίου μέχρι την Αμερικής».

Την ώρα της άφιξής τους στην Αθήνα, τα ΚΤΕΛ θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις, γιατί η αστυνομία έχει παραμείνει εμφανώς ουδέτερη στο ζήτημα του μακεδονικού.

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε εδώ, τις τελευταίες ώρες ακροδεξιά site ενημερώνουν ότι την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου θα αναλάβουν ομάδες εφέδρων και συγκεκριμένα η ομάδα ΟΔΕΥΩ (Ομάς Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελειας) που αποτελείται από απόστρατους ΟΥΚαδες και ΛΟΚατζήδες.

 

 

Best of internet