Quantcast
THE STREAM

Όταν 90.000 άτομα φώναξαν FUCK TRUMP σε συναυλία του Eminem

Εγώ θα λέω “Fuck”, εσείς θα λέτε “Trump”


Χρήστος Πρόεδρος · 29 Αυγούστου 2017

Μια εμφάνιση του Eminem στο Reading Festival κατέληξε με τον διάσημο ράπερ αλλά και τους 90.000 θεατές να dissάρουν μαζικά τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα ο Τραμπ τα ακούει από μπόλικα συναυλιακά event, αφού πριν από λίγες ημέρες, σε συναυλία των Dead Cross, ο Μάικ Πάττον και ο Ντέηβ Λομπάρντο διασκεύασαν το γνωστό τραγούδι των Dead Kennedys ως “Nazi Trumps Fuck Off”. Mια εβδομάδα μετά, παρ’ ότι ο Eminem, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, δεν θέλει να γίνεται πολιτικός στις εμφανίσεις του, ωστόσο το προηγούμενο Σάββατο στο Ρέντινγκ στη Μεγάλη Βρετανία δεν άντεξε και έριξε ένα diss στον πορτοκαλί πλανητάρχη την ώρα που το κοινό από κάτω εκστασιάζεται και δε χορταίνει να φωνάζει “fuck Trump”:

«Λοιπόν Ρέντινγκ, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη γαμημένη σκηνή ως πλατφόρμα πολιτικής και όλα αυτά τα σκατά και δεν θέλω να προκαλέσω καμία διαμάχη για αυτό δεν θα πω κανένα όνομα – αλλά αυτόν τον καριόλη τον Ντόναλντ Τραμπ δεν τον αντέχω»

Το κοινό άρχισε να φωνάζει από μόνο του Fuck Trump, οπότε, στη συνέχεια, όπως είθισται στις χιπ χοπ χοροεσπερίδες, χέρια ψηλά δεξιά κι αριστερά πείτε ω ναι  ο Eminem “εδινε” το fuck και το κοινό το “Τrump”. Στη συνέχεια, σε μια smooth μετάβαση, ο Eminem λέγοντας “Cause he’s got our country fucked up in America”, έχωσε στα καπάκια το “White America”.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Eminem εξέφραζε την απέχθεια του προς τον Ντόναλντ Τραμπ. Την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του live του στη Γλασκόβη, φορούσε μια μπλούζα που έγραφε “FACK TRUMP”, πράγμα το οποίο μας προβληματίζει μήπως τελικά ο διάσημος ράπερ δεν συμπαθεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ίσως πάλι το τραγούδι του campaign speech, να μας υποψιάζει ακόμη περισσότερο.

 

Best of internet