Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Σε ένα ατέλειωτο βρωμόξυλο μεταξύ των γονιών κατέληξε η τελετή αποφοίτησης ενός λυκείου (VIDEO)

Τίποτε καλύτερο για να γιορτάσεις το ότι οι μαθητές θα πάνε στο κολλέγιο από μια γερή κλωτσοπατινάδα


felix · 22 Μαΐου 2017

Επική ήταν η κορύφωση του παραδοσιακού “χορού” αποφοίτησης ενός λυκείου στο Άρλινγκτον του Τενεσί των ΗΠΑ. Αντί το φινάλε να είναι μια ανατροπή που η αρχηγός της ομάδας των τσιρλίντερ τελικά αγνοεί τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου για να πάει στο χορό με το γοητευτικό νερντ ή έστω να γιορτάσουν όλοι το ότι τα παιδιά θα πάνε στο κολλέγιο, ο χορός κατέληξε σε μια μεγάλη κλωτσοπατινάδα μεταξύ των γονιών.

Επισήμως είναι άγνωστο ακόμη το πως ξεκίνησε όλο αυτό το σόου, λόγω του οποίου μια γυναίκα έφτασε να μπει στο κρατητήριο επειδή χτύπησες πάρα πολλές φορές μια άλλη. Το μόνο που υπάρχει είναι οι μαρτυρίες κάποιων από τους παρευρισκόμενους, που είπαν ότι η αιτία ίσως να ήταν το ότι κάποιος από τους γονείς είχε πιάσει πάρα πολλές θέσεις με αποτέλεσμα να τσακωθεί με κάποιους άλλους που ήθελαν να κάτσουν.

 

Σε μια εξέλιξη με ένα άρωμα Ελλάδας, αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η κλωτσοπατινάδα. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο, μετά από παρέμβαση των σεκιούριτι του σχολείου η τελετή αποφοίτησης έγινε κανονικά. Δεν είναι παράλογο οι μαθητές να συμπεριφέρονται με μεγαλύτερη ωριμότητα από τους ενήλικες.

Σύμφωνα με την ίδια λεζάντα, η φετινή τάξη του λυκείου περιλάμβανε 500 μαθητές, οι οποίοι απέσπασαν πάνω από 30,6 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες.

(πηγή)

Best of internet