Quantcast

Παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του πλανήτη και για το 2020 ο The Rock

Πίσω απ’ την οθόνη κάνει μπίζνες

THE NERDSTREAM

12 Αυγούστου 2020

Ήταν μια δύσκολη χρονιά (και) για το σινεμά, φίλες και φίλοι, όπως έχουμε αναλύσει ξανά και ξανά. Παρόλα αυτά, τούτο δε σημαίνει πως ήταν μια χρονιά στην οποία δεν κινήθηκε καθόλου η κινηματογραφική αγορά. Μπορεί οι παραγωγοί, οι διανομείς και οι αιθουσάρχες να κατέγραψαν απώλειες πολλών εκατομμυρίων, αλλά οι ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Hollywood πληρώθηκαν κανονικά το τσιεκ για τις θεαματικές υπηρεσίες που προσέφεραν.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, το περιοδικό επίδειξης πλούτου της αστικής τάξης που ονομάζεται Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς του Hollywood, ενώ η αντίστοιχη γυναικεία λίστα αναμένεται να δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες. Στα αγοράκια, λοιπόν, ο Dwayne “The Rock” Johnson βρέθηκε στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό, ο The Rock έβγαλε 87,5 εκ. δολάρια στο διάστημα από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020, την ώρα που πέρσι είχε 89,4. Τα 23,5 από αυτά μάλιστα ήρθαν από τον ρόλο του στο επερχόμενο Red Notice του Netflix. Δεύτερος στη λίστα βρίσκεται ο Ryan Reynolds, συμπρωταγωνιστής του The Rock στην προαναφερθείσα ταινία, ενώ στην τρίτη συναντούμε τον Mark Wahlberg.

Για την ιστορία, οι 3 πρώτες θέσεις ανήκουν σε ηθοποιούς που έπαιξαν πρόσφατα σε ταινίες του Netflix, αφού πέρα από τον Johnson οι άλλοι δύο πρωταγωνίστησαν στο Six Underground και το Spencer Confidential αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το top-10 των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο:

Dwayne Johnson – 87.5 εκ. δολάρια
Ryan Reynolds – 71.5 εκ. δολάρια
Mark Wahlberg – 58 εκ. δολάρια
Ben Affleck – 55 εκ. δολάρια
Vin Diesel – 54 εκ. δολάρια
Akshay Kumar – 48.5 εκ. δολάρια
Lin-Manuel Miranda – 45.5 εκ. δολάρια
Will Smith – 44.5 εκ. δολάρια
Adam Sandler – 41 εκ. δολάρια
Jackie Chan – 40 εκ. δολάρια

Για την ιστορία, ο μόνος μη-χολιγουντιανός ηθοποιός στη λίστα είναι ο Akshay Kumar του Bollywood και κάπου εδώ σας εγκαταλείπουμε ώστε να γκουγκλάρουμε πού σκατά έπαιξε ο Jackie Chan και έβγαλε τόσα λεφτά φέτος. Πριν φύγουμε, απολαύστε την αγαπημένη μας φώτο του The Rock:

Best of internet