Quantcast

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο The Rock, συλλυπητήρια στον κορονοϊό

F

THE NERDSTREAM

3 Σεπτεμβρίου 2020

Δύσκολες στιγμές περνάει ο COVID-19, αφού οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να προσέκρουσε στον βράχο που ονομάζεται The Rock ή αλλιώς Dwayne Johnson για τους φίλους. Ο πρώην δάρτης και νυν ηθοποιός, πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο και φέτος σημειωτέον, ανακοίνωσε τα νέα μόνος του στο Instagram:

Στο μακροσκελές βίντεο που έχει πλέον 5,5 εκ. views και 1,1 εκ. likes (!), o Johnson μας λέει ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ ταυτόχρονα θετικές βρέθηκαν η σύζυγος και οι δύο κόρες του. Σύμφωνα με την χτεσινή του μαρτυρία, οι τελευταίες 2μιση-3 βδομάδες βρήκαν την The Rock οικογένεια να προσπαθεί να αναρρώσει.

Ο ίδιος λέει πως ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει ποτέ αυτός κι η οικογένειά του, σημειώνοντας πως πλέον είναι όλοι τους αρνητικοί στον ιό κι έχουν αναρρώσει πλήρως. Παράλληλα, έσπευσε ορθώς να επισημάνει ότι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων είναι απαραίτητη, σχολιάζοντας το κλίμα συνωμοσιολογίας γύρω από τη μάσκα, παραβλέποντας βέβαια να προσθέσει ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών συμπατριωτών του είναι σε αντίθεση με τον ίδιο αποκλεισμένη από την παροχή περίθαλψης.

Best of internet