Quantcast
ORIGINALS

Βάλαμε Α.Ι. μαλλιά σε 20 διάσημους φαλακρούς για να δούμε αν θα μοιάζουν με τον εαυτό τους

Το απόλυτο (ΦΑΛΑ)ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ που δεν ζητήσατε


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2023

Είναι φορές που νομίζεις ότι ξέρεις κάποιον, φίλες και φίλοι, μέχρι που ξαφνικά τον βλέπεις με νέο μάτι και συνειδητοποιείς πως ήταν πάντα ένας ξένος. Είναι κάποιες άλλες φορές που γνωρίζεις έναν άνθρωπο χωρίς μαλλιά και νιώθεις σα να ήταν πάντα έτσι, σα να γεννήθηκε λακροςφά, σα να μην είχε ποτέ τρίχες στην κεφαλή του. Κι όλοι μας έχουμε περάσει κάποια δύσκολη, ξάγρυπνη, κλασμένη νύχτα που αναρωτηθήκαμε: “Χμμμμμ, πώς να ήταν άραγε ο Πιερλουίτζι Κολίνα με μαλλιά;”

Ευτυχώς η επιστήμη και η τεχνολογία προόδευσαν αρκετά. Όχι τόσο αρκετά ώστε να θεραπεύσουν την ανδρογενετική αλωπεκία (εκτός αν είσαι YouTuber που απ’ ό,τι φαίνεται είναι trend να βάζεις χορηγούμενα μαλλιά πλέον), αλλά αρκετά ώστε να δημιουργηθούν Α.Ι. εφαρμογές αρκετά εξελιγμένες ώστε να εκπληρώσουν τα πιο τρελά ανθρώπινα όνειρα και να κάνουν δυνατόν αυτό που μέχρι τώρα έμοιαζε αδύνατο: το να βάλεις μαλλιά σε φαλακρούς. Μήπως γι’ αυτό δεν γεννήθηκε η τεχνητή νοημοσύνη άλλωστε;

Το Luben έκανε το πείραμα λοιπόν και σαν άλλος Δρ. Φρανκενστάιν σας παρουσιάζει 20 διάσημους φαλακρούς αν δεν ήταν φαλακροί. Το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει, φίλες και φίλοι, με την καλή και με την κακή έννοια (οκ κυρίως με την κακή). Και σε ουκ ολίγες περιπτώσεις επιβεβαιώνει την συχνή λαϊκή δοξασία ότι once you go bald you can’t go back, αφού οι περισσότεροι όχι μόνο είναι καλύτεροι φαλακροί αλλά με μαλλιά δεν μοιάζουν καν με τον εαυτό τους.

Με απόλυτο σεβασμό, μπόλικη εκτίμηση και καθόλου hate, ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ για να σας αποκαλυφθεί ο τριχοσωσίας του καθενός:

Best of internet