Quantcast

Η σειρά The Last of Us του HBO βρήκε τον Joel και την Ellie της στους Pedro Pascal και Bella Ramsey

Ετοιμαστείτε για δυνατό Game of Thrones reunion

THE NERDSTREAM

11 Φεβρουαρίου 2021

Ένας χρόνος έχει περάσει σχεδόν από την είδηση ότι έρχεται σειρά The Last of Us στο HBO, μετά την μεταφορά του The Witcher στο Netflix που επιτέλους έσπασε την κατάρα των αποτυχημένων μεταφορών video games στην οθόνη. Και τώρα επιτέλους ανακοινώθηκε το βασικό καστ της σειράς που θα υποδυθεί τους χαρακτήρες του παιχνιδιού που λάτρεψε όλος ο πλανήτης.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Neil Druckmann, κεφάλι της Naughty Dog και υπεύθυνος για το παιχνίδι (αλλά και για το Uncharted που επίσης έρχεται στη μεγάλη οθόνη), η επερχόμενη σειρά θα έχει για πρωταγωνιστές τον Pedro Pascal και την Bella Ramsey, αμφότεροι γνωστοί για τους ρόλους τους ως Oberyn Martell και Lyanna Mormont στο Game of Thrones.

Στο μεταξύ θυμίζουμε ότι εδώ και καιρό ο Pedro Pascal δίνει ρέστα ως The Mandalorian στην ομώνυμη σειρά, ενώ το The Last of Us θα έχει για σεναριογράφο τον Craig Mazin του Chernobyl και για σκηνοθέτη τον Kantemir Balagov του Beanpole. Γενικά από συντελεστές πάμε πολύ καλά, μακάρι να βγει καλό και το αποτέλεσμα.

Επίσης, ναι, θέλουμε Pedro Pascal παντού:

Best of internet