Quantcast

Αυτό το βίντεο με Pickle Rick bloopers από το Rick and Morty παραλίγο να κάνει το μυαλό μας τουρσί

PICKLE RIIICK

THE NERDSTREAM

11 Οκτωβρίου 2018

Τραβήξαμε ζόρια με το Rick and Morty φέτος, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες. Αρχικά είχαμε το ντράμα με την ανανέωση ή την ακύρωση της σειράς, μετά ήρθαν τα χαρμόσυνα μαντάτα ότι θα συνεχιστεί, μετά ξεκίνησε η παραγωγή του νέου κύκλου, μετά το βραβεύθηκε στα φετινά Emmys, μετά το είδαμε σε εκδοχή anime και πόνεσε όλο μας το κορμί.

Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την ολοκλήρωση της 3ης σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να μας λείπει πολύ – κι η σειρά είναι γνωστή για τους χαλαρούς ρυθμούς και τα μεγάλα διαλείμματα μεταξύ κύκλων. Οπότε, μ’ αυτήν την έννοια, πιανόμαστε απ’ όπου μπορούμε προκειμένου να πάρουμε μια δόση Rick and Morty, κι η σημερινή μας δόση αφορά το (μάλλον) καλύτερο επεισόδιο της σειράς μέχρι τώρα: το Pickle Rick.

Προχθές λοιπόν, το Adult Swim ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο με bloopers από την παραγωγή του επεισοδίου, όπου ακούμε τον συν-δημιουργό της σειράς, Justin Roiland, να προσπαθεί να πει τις ατάκες του Rick και να δυσκολεύεται υπερβολικά από τα γέλια. Αξίζει να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο Roiland κάνει το voice acting και των δύο πρωταγωνιστών, οπότε στο βίντεο τον πιάνει ένα ακραίο νευρικό γέλιο που μιλάει με τον εαυτό του τόση ώρα.

Και ναι, δεν θα πούμε ψέματα, μας έπιασε κι εμάς ένα νευρικό:

Best of internet