Quantcast

Ο Πάτρικ Στιούαρτ ετοιμάζεται να επιστρέψει πανηγυρικά στο Star Trek

Και να ξαναγίνει ο Κάπταιν Ζαν-Λουκ Πίκαρντ της καρδιάς μας

THE NERDSTREAM

26 Ιουνίου 2018

Περάσανε κιόλας 16 χρόνια από το 2002 που είδαμε τελευταία φορά τον Πάτρικ Στιούαρτ στον ρόλο του Κάπταιν Ζαν-Λουκ Πίκαρντ στην ταινία Star Trek: Nemesis, αφού στο μεταξύ τον είχαμε χορτάσει μέσα στα 90s στο τηλεοπτικό Star Trek: The Next Generation. Τα επόμενα χρόνια, βέβαια, δεν έμεινε και πολύ μακριά από τα μεγάλα franchises, αφού για άλλα 15 χρόνια έκτοτε ήταν ο Professor X των X-Men.

Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως ο Στιούαρτ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην μεγάλη διαστημική οικογένεια του Star Trek και να επαναλάβει τον ρόλο που τον καθιέρωσε στην συλλογική φαντασία της pop κουλτούρας (και στα memes, φυσικά). Την προηγούμενη βδομάδα έσκασαν μύτη οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον Στιούαρτ να επιστρέφει ως Πίκαρντ σε μια νέα σειρά Star Trek που ετοιμάζει το CBS, έπειτα από την πολυετή συμφωνία που υπέγραψε με τον Alex Kurtzman, δημιουργού του Star Trek: Discovery που τρέχει αυτόν τον καιρό στην τηλεόραση.

Ήδη βέβαια ο ίδιος ο 77χρονος ηθοποιός είχε πετάξει τις σπόντες του νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι ενδέχεται να τον ξαναδούμε στο Star Trek. Τώρα, τα τελευταία νέα λένε ότι, παρόλο που το ντιλ δεν έχει οριστικοποιηθεί 100%, έχει επέλθει συμφωνία ώστε ο Στιούαρτ να ξαναγίνει ο Κάπταιν του Enterprise σύντομα.

Στο μεταξύ, ο κινηματογραφικός κόσμος του Star Trek βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε έναν σχετικό πανικό, μιας και μέχρι στιγμής υπάρχουν τρία ολόκληρα σενάρια για το Star Trek 4, ένα εκ των οποίων ανήκει στον Κουέντιν Ταραντίνο.

Best of internet