Quantcast

Κατεβαίνει ο Morrissey για δήμαρχος Λονδίνου;

Το Φιλοζωικό Κόμμα πάντως τον θέλει πολύ για υποψήφιο

Bobol Gordello

5 Μαρτίου 2016

Ο Steven Patrick Morrissey, αγαπημένος frontman των Smiths και διάσημος υπερασπιστής της vegan διατροφής και των δικαιωμάτων των ζώων, είναι ο εκλεκτός του Φιλοζωικού Κόμματος του Λονδίνου για τις προσεχείς δημαρχιακές εκλογές. Ο διάσημος τραγουδιστής χρειάζεται 330 υπογραφές για να γίνει υποψήφιος δήμαρχος και βλέπει ζεστά αυτήν την προοπτική. Ο ίδιος, μάλιστα, μίλησε για τη φάση, με ένα ιδιαίτερα μακροσκελές σχόλιο, από το οποίο ξεχωρίζουν οι αναφορές στην αναγκαιότητα ύπαρξης μιας κυβερνητικής φωνής ενάντια στην ανισότητα σε βάρος των ζώων, στα σφαγεία ως συνέχεια των Ναζί και στο γνωστό μάγειρα Jamie Oliver ως serial killer. Όλο το σχόλιό του μπορείτε να το δείτε εδώ.

e61bcb334391e6e1c655a2ecb434fbdf

Για όσους δεν το θυμούνται ή δεν το γνωρίζουν δεν είναι η πρώτη φορά που ο Morrissey εκφράζεται επιθετικά απέναντι στον Jamie Oliver. Τον Αύγουστο του 2014 είχε παιχτεί το εξής:

4478498_Morrissey1

‘Ενα τραγούδι του Morrissey είναι το soundtrack στο μικρής διάρκειας κλιπ της PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), με πρωταγωνιστή ένα μικρό κοτόπουλο ονόματι Nugget, που γεννιέται και σφαγιάζεται σε μια εργοστασιακή φάρμα, ονειρευόμενο στο ενδιάμεσο να δραπετεύσει και να βρει τη μητέρα του.

Άλλωστε, υπάρχει και το “Meat Is Murder” των Smiths να μαρτυράει πάντα πως στο Morrissey δεν αρέσουν οι Τσικνοπέμπτες:

Best of internet