Quantcast

Ο Χάρης Ρώμας κάνει προεκλογικό TikTok ως Κατακουζήνα, γιατί η φάση είναι πέρα από γκρίντζυ

Ζούμε σίγουρα στο πιο σκοτεινό και meta timeline

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2023

Ο συνδυασμός μεταξύ TikTok και Ελλήνων πολιτικών είναι μια ζοφερή ιστορία, φίλες και φίλοι. Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας αυτά τα τελευταία ένα-δυο χρόνια που τα έχουν ανακαλύψει, ή για την ακρίβεια τους έχουν αναγκάσει να τα ανακαλύψουν τα φυντάνια οι επικοινωνιακοί τους σύμβουλοι προκειμένου να τους βάλουν να κάτσουν με τη νεολαία.

Τελευταία, δυνατό σερί τικτοκικής παρουσίας έχει ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος από το 2019 υπήρξε εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος και αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα πολιτισμού υπό τον Γεώργιο Πατούλη. Τώρα όμως, στις περιφερειακές εκλογές του 2023 που πλησιάζουν, ο κ. Ρώμας έχει βάλει στο μάτι τον δήμο Χαλανδρίου και κατεβαίνει για δήμαρχος (δυστυχώς όχι με το ΒΥΖΑΝ όμως, ούτε στον δήμο Αμαρουσίου όπου βρίσκεται γνωστό νεοκλασικό).

Οπότε, τι πιο λογικό από το να κάνει ένα TikTok όπου, αναφερόμενος στην σπουδαία σταδιοδρομία του ως Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, αναφέρει πως θα τον ψηφίσουν η Γκαρσόνα Α’, η Γκαρσόνα Β’ και ο Οινοχόος. Ναι, έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο πολιτικού shitposting πλέον:

@charisromas Εσύ θα με ψηφίσεις;! Μάθε περισσότερα 👉 www.chalandristofos.gr #ΧάρηςΡώμας Υπ. Δήμαρχος Χαλανδρίου Επικεφαλής Συνδυασμού #chalandri_sto_fws#χαλάνδρι #chalandri #xalandri #dimos_axiwn #yperifanos_dimos #konstantinoukaielenis #ekloges2023 #viral #fy #foryou #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Χάρης Ρώμας

Βρισκόμαστε ξεκάθαρα σε ΤΣΟΥ-ΚΟΥ-ΤΣΟΥ-ΚΟΥ-ΤΣΑ επίπεδα cringe, είναι σαφές. Καλή μας τύχη.

Best of internet