Quantcast

Για απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες στο Tonight Show κατηγορείται ο Jimmy Fallon, βασιλιάς της τοξικής θετικότητας

*ψεύτικο γέλιο παρουσιαστή softly playing in the background*

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2023

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 16 ολόκληροι πρώην και νυν εργαζόμενοι του The Tonight Show βγήκαν μπροστά και μίλησαν για το απαράδεκτο εργασιακό περιβάλλον της late night εκπομπής του Jimmy Fallon. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, όπως καταγράφηκαν από το Rolling Stone, ο βραδυνός άρχοντας του toxic positivity και του fake laugh επιδιδόταν πολύ συχνά σε εκρήξεις θυμού, προσωπικές επιθέσεις, συνεχείς εφοβισμούς και ψυχολογική κακοποίηση των υφιστάμενών του στην εκπομπή.

Οι πρώην και νυν εργαζόμενοι του Tonight Show καταγγέλουν ότι ο Fallon τους έκραζε για το παραμικρό και δημιουργούσε τρομερή ένταση στην εκπομπή, ενώ υπήρχαν χώροι που ονομάζονταν “δωμάτια κλάματος“, στα οποία πήγαιναν τακτικά για να ξεσπάσουν σε κλάματα και να αποβάλουν το άγχος τους μετά από τις εκρήξεις του Fallon. Αρκετοί από αυτούς δηλώνουν επίσης πως η ψυχική τους υγεία επιδεινώθηκε σημαντικά όσο καιρό δούλευαν στην εκπομπή.

Έπειτα από την δημοσίευση του Rolling Stone, ο Fallon πραγματοποίησε μια κλήση Zoom με κάποιους εργαζόμενους του Tonight Show και τους είπε: “Είναι ντροπιαστικό και νιώθω πολύ άσχημα. Συγγνώμη αν ντρόπιασα εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας. Νιώθω τόσο άσχημα που δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Θέλω αυτή η εκπομπή να είναι διασκεδαστική, να τους περιλαμβάνει όλους, να είναι αστεία, να είναι η καλύτερη εκπομπή με τους καλύτερους ανθρώπους.”

Δεν θέλουμε να πούμε ότι πάντα φαινόταν μαλάκας, αλλά, ε, ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.

Best of internet