Quantcast

Πέθανε στα 25 του ο Angus Cloud του Euphoria

RIP Fez γμτ

THE NERDSTREAM

1 Αυγούστου 2023

Μόλις 25 ετών ήταν ο Angus Cloud, ο οποίος έφυγε δυστυχώς από την ζωή, όπως μαθεύτηκε χτες το βράδυ. Ο νεαρός ηθοποιός έγινε γνωστός και αγαπήθηκε για τον ρόλο του ως Fez στο τηλεοπτικό Euphoria του HBO στον ρόλο ενός ευαίσθητου ντίλερ. Ο Cloud άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα o Cloud είχε χάσει τον πατέρα του ο οποίος έδινε “μάχη με τη ψυχική υγεία”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένεια, κάτι που ο νεαρός ηθοποιός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να διαχειριστεί, με υπερβολικά δυσάρεστες για τον ίδιο συνέπειες. Εδώ μπορείτε να δείτε μια από τις τελευταίες του δημοσιεύσεις στο Instagram, στην οποία έγραφε πόσο πολύ του λείπει ο πατέρας του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angus Cloud (@anguscloud)

Μια λιτή ανακοίνωση επίσης έβγαλε στο Twitter η παραγωγή του Euphoria:

Πολύ κρίμα θα πούμε εμείς, φαινόταν πολύ γλυκό και ευαίσθητο παιδί μέσα από την ερμηνεία του στο Euphoria. Η ψυχική ασθένεια δεν είναι αστείο πράγμα, μακάρι όσοι ταλαιπωρούνται να βρουν βοήθεια και ανακούφιση, RIP Angus.

Best of internet