Quantcast

Φρικτό ατύχημα για τον Jeremy Renner, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο ηθοποιός

Παρασύρθηκε από το προσωπικό του εκχιονιστικό μηχάνημα, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία μέσα σε δύο μέρες

THE NERDSTREAM

3 Ιανουαρίου 2023

Μια πολύ ζόρικη πρωτοχρονιά πέρασε ο Jeremy Renner, γνωστός φυσικά για τον ρόλο του ως Hawkeye στο Marvel Cinematic Universe, η οποία ελπίζουμε ειλικρινά να μην εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Ο ηθοποιός βρισκόταν ανήμερα της πρωτοχρονιάς στο σπίτι του στην κομητεία Γουάσου της Νεβάδα, όπου (όπως και σε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ) επικρατούσε τρομερή κακοκαιρία με πολύ χιόνι.

O Renner λοιπόν βγήκε να καθαρίσει τον δρόμο μπροστά από το σπίτι με το προσωπικό του εκχιονιστικό μηχάνημα, έτσι ώστε να είναι ελεύθερη η πρόσβαση από και προς το κτίσμα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο Renner κατέβηκε από το εκχιονιστικό ενώ η μηχανή ακόμα βρισκόταν σε λειτουργία, και το όχημα πήρε μπρος από μόνο του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να περάσει πάνω από το σώμα του ηθοποιού.

Με βάση τις ίδιες μαρτυρίες, το ατύχημα ήταν πολύ σοβαρό, με τον Renner να αιμορραγεί ακατάσχετα σε όλο του το σώμα, σε βαθμό που χρειάστηκε να έρθει ελικόπτερο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Χτες η οικογένειά του ενημέρωσε τα media λέγοντας μόνο ότι βρίσκεται “σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση“, αλλά σήμερα υπήρξε αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με την υγεία του.

Τα νεότερα λοιπόν μας λένε ότι ο Renner είχε βαριά τραύματα στο πόδι και στον θώρακα, με αποτέλεσμα να κάνει δύο σοβαρά χειρουργεία μέσα σε δύο μέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενδέχεται σοβαρά να χάσει το πόδι του, ενώ δεν είναι σαφές αν η ζωή του διατρέχει ακόμα κίνδυνο. Η νεότερη ενημέρωση της οικογένειας κλείνει ακριβώς όπως και η χτεσινή: “βρίσκεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση”.

Τι να πούμε, ελπίζουμε να τη βγάλει όσο πιο καθαρή γίνεται, δεδομένων των συνθηκών.

Best of internet