Quantcast

Έσκασε το πρώτο trailer του νέου Grand Theft Auto, προς το παρόν σπάει ρεκόρ προς κάθε κατεύθυνση

120 εκ. views σε 2 μέρες, το λες και ψιλοviral

THE NERDSTREAM

7 Δεκεμβρίου 2023

Όλος ο κόσμος το περίμενε, και γι’ αυτό ακριβώς όλος ο κόσμος το είδε μόλις έσκασε. Τι πιο λογικό θα έλεγε κανείς, φίλες και φίλοι, αφού έχουμε να δούμε καινούριο Grand Theft Auto από το 2013 που κυκλοφόρησε το GTA V. Έκτοτε, η Rockstar Games μαγειρεύει το γυρ- εεε το καινούριο παιχνίδι καμιά δεκαετία, καθώς το GTA VI προορίζεται για κυκλοφορία το 2025.

Οπότε έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας, αλλά προχτές έσκασε αιφνιδιαστικά το πρώτο trailer του παιχνιδιού. Αρχικά το trailer λήκαρε το βράδυ της Δευτέρας, οπότε κι η Rockstar αναγκάστηκε να το βγάλει νωρίτερα από την ημερομηνία που υπολόγιζε και να το ανεβάσει στις επίσημες πλατφόρμες της το μεσημέρι της Τρίτης. Δείτε εδώ αν σας έχει ξεφύγει μέχρι τώρα:

Από προχτές που ανέβηκε λοιπόν έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Για την ακρίβεια, έσπασε 3 ρεκόρ του βιβλίου Guinness. Το πρώτο trailer του GTA VI έγινε το πιο δημοφιλές gaming reveal trailer στο YouTube για τις πρώτες 24 ώρες, με 90,421,491 views. Επίσης έγινε το gaming trailer με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο YouTube, με 8.9 εκατομμύρια likes μόνο στις πρώτες 24 ώρες. Εκτός του gaming, έγινε το πιο επιτυχημένο βίντεο όλων των εποχών στην ιστορία του YouTube όσον αφορά τις πρώτες 24 ώρες (εξαιρούνται τα βίντεο κλιπ τραγουδιών).

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε αγγίζει τα 120 εκ. views, έχοντας ξεπεράσει πλέον με χαρακτηριστική άνεση τα trailers ταινιών όπως το Avengers: Infinity War και Star Wars: The Forces Awakens που κατείχαν τα προηγούμενα ρεκόρ του είδους. Και προφανώς είναι νο.1 παντού στα trends.

Στο μεταξύ, αν ψήνεστε να νοσταλγήσετε (και να νιώσετε γέροι), τσεκάρετε Vice City του 2002 και Vice City του 2025:

Best of internet