Quantcast

Save the Green Planet: Βρέθηκε η μεθεπόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, μετά το Kinds of Kindness που είναι ήδη έτοιμο

1.05 ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ EMMA STONE

THE NERDSTREAM

20 Φεβρουαρίου 2024

Τον ακάθιστο έχει ο Γιώργος Λάνθιμος, φίλες και φίλοι, ο οποίος δείχνει να μην χαλαρώνει με τίποτα τώρα που είναι καβάλα στο φρίντομ. Κι ενώ η επόμενη ταινία του, το Kinds of Kindness, είναι σχεδόν έτοιμη (βρίσκεται στο post-production) και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, χτες μαθεύτηκε πως πρόκειται να σκηνοθετήσει το αγγλόφωνο remake του κορεάτικου cult sci-fi Save the Green Planet του Jang Joon-hwan από το 2003.

Σίγουρα παίζει ρόλο στο ότι το κορεάτικο σινεμά περνάει μια δεκαετία μεγάλης δόξας, αν και το “αμερικάνικο remake κορεάτικης ταινίας” είναι μια φράση που μπορεί να προκαλέσει τρόμο. Το Save the Green Planet πάντως είναι αρκούντως ταιριαστή επιλογή για Λάνθιμο, αφού είναι μια μαύρη κωμωδία που αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού που απαγάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία που πιστεύει ότι είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής.

Ακόμα δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, εκτός του ότι *ΛΟΓΙΚΑ* η ταινία θα έχει μέσα Emma Stone (τι πιο σύνηθες κλπ) και στην παραγωγή θα βρίσκεται η εταιρεία του Ari Aster, με τον οποίο έχουν γίνει ψιλοκολλητοί άλλωστε:

Best of internet