Quantcast

Έρχεται νέα ταινία Karate Kid με Jackie Chan και Ralph Macchio, ευτυχισμένο 1996 να έχουμε

Η επιτυχία του Cobra Kai δεν άφησε άλλη επιλογή, έτσι δεν είναι;

THE NERDSTREAM

23 Νοεμβρίου 2023

Πολύ καλά τα νέα για τους φίλους της χρονομηχανής, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να μεταμερθούν πίσω στην δεκαετία του ’90 όταν όλα ήταν απλά και αθώα, βλέπαμε Karate Kid στην τηλεόραση και προσπαθούσαμε να κάνουμε το χτύπημα του γερανού στους συμμαθητές μας στο σχολείο. Από τότε, μεγαλώσαμε, αλλά το Karate Kid προσπάθησε να μείνει στη ζωή μας με διάφορους τρόπους και διάφορες εκδοχές, λιγότερο και περισσότερο πετυχημένες.

Η πρώτη απόπειρα για revival του franchise έγινε το 2010 με τον Jackie Chan και τον Jaden Smith (δεν ήταν καλό), ενώ καλύτερη μοίρα, από το πουθενά σχεδόν, είχε το Cobra Kai που κατεύθασε στη μικρή οθόνη το 2018 και αποδείχτηκε πολύ καλύτερο απ’ όσο είχε δικαίωμα να είναι μια σύγχρονη σειρά Karate Kid, με αποτέλεσμα να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Ε, όλοι ξέραμε ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα από εκεί κι έπειτα.

Η επιστροφή του Ralph Macchio ως Daniel LaRusso λοιπόν αποδείχτηκε υπερ-πετυχημένη, κι αυτό οδήγησε στην είδηση που κυκλοφόρησε χτες, η οποία λέει ότι ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής του franchise ετοιμάζεται για μια νέα ταινία Karate Kid με συμπρωταγωνιστή τον Jackie Chan παρακαλώ, αφού ο χαρακτήρας που έπαιξε στην ταινία του 2010 ανήκε στο ίδιο fictional universe με τις πρώτες ταινίες των Macchio και Pat Morita.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε ότι την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Jonathan Entwistle του τηλεοπτικού The End of the F***ing World, ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024 από την Sony. Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι μέσα στο 2024 περιμένουμε και την 6η και τελευταία σεζόν του Cobra Kai που φέτος πήρε αναβολή λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, κι η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ταινία.

Best of internet