Quantcast

Tenet: Βγήκε το πρώτο trailer και φαίνεται υπερβολικά φιλόδοξο ακόμα και για Christopher Nolan

ΟΚ, ψηθήκαμε

THE NERDSTREAM

20 Δεκεμβρίου 2019

Ώστε εκεί το πήγαινε ο Christopher Nolan, μάλιστα. Μας το έδινε λίγο-λίγο το πράμα που αφορούσε το Tenet, δηλαδή τη νέα του ταινία. Πρώτα, κυκλοφόρησε ένα ζονγκ-trailer που δεν έδειχνε κυριολεκτικά τίποτα:

Μετά, κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από την ταινία, οι οποίες κατά βάση μας έδειχναν τον Robert Pattinson και τον John David Washington:

Με το σταγονόμετρο μας έρχονται τα νέα για το Tenet του Christopher Nolan, αλλά να ξέρετε ότι αυτές οι δύο είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες της ταινίας[https://luben.tv/nerdcult/cinema/191150]

Gepostet von Nerdcult am Donnerstag, 19. Dezember 2019

Και μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε για την ταινία παραπάνω πράγματα απ’ το ότι θα είναι “μια επική περιπέτεια στον κόσμο της παγκόσμιας κατασκοπείας”, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα βγει στα σινεμά στις 17 Ιουλίου 2020. Και τι άλλο; Α, ναι, επίσης ξέρουμε ότι μόλις βγήκε ένα trailer τόσο φιλόδοξο και mindfucking που ψαρώνει ακόμα και τους πιο πιστούς Nolan fans. Προσδεθείτε:

Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, τότε το λέει κι ο ίδιος ο σκηνοθέτης: “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι η πιο φιλόδοξη ταινία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα”. Τσεκάρετε και την αφίσα:

Best of internet