Quantcast

O Ezra Miller το παίρνει πάνω του κι αποφασίζει να γράψει ο ίδιος την solo ταινία Flash

Μαζί με τον γίγαντα των κόμιξ Grant Morrison

THE NERDSTREAM

18 Μαρτίου 2019

Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχουμε σύρει κάμποσα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC τον τελευταίο καιρό, αλλά το έχουν κάνει λίγο μπουρδέλο κι αυτοί. Πάνω που πάνε να ορθοποδήσουν με πετυχημένες solo ταινίες σαν το Wonder Woman και το Aquaman, μετά στα μεγάλα χαρτιά των Batman, Superman και Justice Leage το πράμα βρίσκεται υπό κατάρρευση. Το καλό, βέβαια, είναι ότι επιτέλους η Warner πήρε την σωστή απόφαση να σταματήσει να προσπαθεί να φτιάξει ένα δικό της MCU και να εστιάσει στις αυτοτελείς ταινίες.

Μ’ αυτήν την έννοια, και καθώς περιμένουμε το Shazam! σύντομα, μόνο ως ευπρόσδεκτα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα νέα ότι επιτέλους τα πράγματα για την solo ταινία Flash έχουν αρχίσει να μπαίνουν ξανά σε κίνηση. Κι ενώ εδώ και χρόνια δεν είχαμε νεότερα απ’ αυτό το μέτωπο, το Hollywood Reporter μας ενημέρωσε με αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι εν τέλει ο θεούλης Ezra Miller σκοπεύει να γράψει ο ίδιος την ταινία Flash.

Κι όχι, ο ηθοποιός δεν θα γράψει το σενάριο μόνος του, αλλά δίπλα του θα βρίσκεται ο βετεράνος των κόμιξ, Grant Morrison (δημιουργός του αριστουργηματικού The Invisibles αλλά και του παρανοϊκού τηλεοπτικού Happy!), οπότε γενικά το πράγμα μοιάζει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Για την ιστορία, ο Morrison έχει γράψει κόμιξ Flash στα 90s, οπότε σίγουρα δεν του είναι ξένος ο χαρακτήρας. Άντε να δούμε.

Best of internet