Quantcast

Η πρώτη φώτο του Χοακίν Φίνιξ ως Joker είναι τόσο παράξενα υπέροχη όσο το γεγονός ότι ο Χοακίν Φίνιξ παίζει τον Joker

Θα μας διαλύσει το μυαλό αυτή η ταινία, ελπίζουμε

THE NERDSTREAM

17 Σεπτεμβρίου 2018

Λοιπόν, έχουμε στα χέρια μας κάποια στοιχεία. Πρώτον, ότι ο Τζόκερ είναι ο καλύτερος κακός ολόκληρου του υπερ-ηρωικού γαλαξία (ΟΚ, αυτό ήταν σχετικά εύκολο). Δεύτερον, ότι ο Χοακίν Φίνιξ είναι (μάλλον) ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του και ένας απ’ τους καλύτερους ενεργούς ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ. Σε περίπτωση που είχατε ανοίξει τα χέρια σας για να μετρήσετε αυτά τα στοιχεία, ενώστε τα μεταξύ τους αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιατί εδώ και λίγους μήνες γνωρίζουμε ότι ο επόμενος κινηματογραφικός Τζόκερ θα είναι Φίνιξ.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε και πολλά για την πλοκή της ταινίας, πέρα από το ότι θα είναι ένα ανεξάρτητο origin story που θα απομακρυνθεί από την αφήγηση των ταινιών του καταρρέοντος DC Extended Universe (όπου τον ρόλο υποδύεται ο Τζάρεντ Λέτο). Επίσης, γνωρίζουμε ότι σκηνοθέτης θα είναι ο Τοντ Φίλιπς (του The Hangover) και παραγωγός ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Χτες, λοιπόν, ο Φίλιπς έσπευσε στο Instagram και έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Φίνιξ ως Τζόκερ, ο οποίος στην ταινία θα έχει το όνομα Arthur Fleck:

View this post on Instagram

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Ναι, προφανώς είναι πριν την μετατροπή σε supervillain, κάτι που θα παίζει μεγάλο ρόλο στην ταινία λόγω origin story αφού. Τι να προσθέσουμε τώρα, το μαλλί, το ύφος, τα πάντα είναι υπέροχα – και μάλλον θα καταλήξει να είναι ο πιο τρομακτικός Τζόκερ που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην οθόνη.

Κατά τ’ άλλα, η ταινία απέχει έναν χρόνο ακόμα, μιας και αναμένεται τον Οκτώβριο του 2019, ενώ δίπλα στον Φίνιξ θα πρωταγωνιστούν κι οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κόνροι, Ζάζι Μπιτζ και Μαρκ Μαρόν. Αναμένουμε.

Best of internet