Quantcast

Ο Τζόρνταν Πιλ του Get Out ανακοινώνει νέα ταινία και προκαλεί δικαιολογημένο πανικό

Ο τίτλος της Us και η ημερομηνία της Μάρτιος 2019

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2018

Είναι παράλογο να περιμένει όλος ο ντουνιάς την νέα ταινία του Τζόρνταν Πιλ; Καθόλου παράλογο, καθόλου. Δεδομένου ότι ο πρώην κωμικός του εξαιρετικού sketch show Key & Peele προκάλεσε έναν υπέρ του δέοντος δικαιολογημένο πανικό με το περσινό Get Out σε κριτική, box office και βραβεία (αποσπώντας και το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου), δεν υπάρχει τίποτα πιο λογικό από την έντονη προσμονή για το επόμενο πρότζεκτ του.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό το πρότζεκτ. Πρόκειται για την ταινία με τον τίτλο Us, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πιλ στο Twitter κοινοποιώντας μάλιστα και την πρώτη αφίσα της. Όχι ότι ξέρουμε και πολλά βέβαια. Η αφίσα είναι αρκετά αφαιρετική, ο τίτλος δεν υποδηλώνει και πολλά πράγματα, ενώ μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ο Πιλ θα συνεχίσει στο τρομο-ύφος που ξεκίνησε με το Get Out.

Παρ’ όλα αυτά, φήμες λένε ότι το Us, το οποίο θα βγει από την Universal, έχει βάλει στο μάτι ένα δυνατό καστ που λέγεται πως θα περιλαμβάνει την Lupita Nyong’o (12 Years a Slave, Star Wars), την Elizabeth Moss του The Handmaid’s Tale και τον Winston Duke του Black Panther. Στο μεταξύ, βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι ο Πιλ αυτόν τον καιρό είναι παραγωγός στην μετριούτσικη σειρά The Last O.G. και, κυρίως, ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό ρημέηκ του The Twilight Zone, για το οποίο έχουμε βάλει όλα τα λεφτά μας ότι θα είναι εξωπραγματικό.

Best of internet