Εδώ και καιρό που υπάρχει το instagram και έχουν σε αυτό προφίλ τύποι σαν τον Άκη Πετρετζίκη, πολύ τολμηροί Γιαν Φαμπρ της μαγειρικής, ορμώμενοι απ’ τα Μάστερ Σεφ και τη μαμά σου που μαγειρεύει καλύτερα από αυτήν του Αρναούτογλου, μοιράζονται μέσα από διάφορα φίλτρα τις δημιουργίες τους μαζί μας στα social media. Κι αν έτυχε και μια φορά μας έτρεξαν τα σάλια στη θέα του καρέ αρνιού που έφτιαξε σε μια γιορτή κάποιος φίλος, υπήρξαν άλλες 20 που εντερικό περιεχόμενο βίαια εκτινάχθηκε στο πληκτρολόγιο ή την οθόνη του smartphone στη θέα αποτυχημένων δημιουργιών δυστυχών φαντασμένων φίλων.
Η φεησμπουκική σελίδα ΜΠΛΙΑΧ τολμά να αναπαράγει τέτοια τερατουργήματα, διασκεδάζοντας τον εμετό σας με τις περιγραφές του εκάστοτε ανόσιου ποστ. Ακολουθούν ορισμένα νεότερα (εδώ τα παλαιότερα) highlights, με τη σχετική περιγραφή της σελίδας ως σχόλιο:
CAΡAKOCTIANOC ΟΛΕΘΡΟC Αριστερά: Μπράουνις νηστισιμο με χαλβά!!!! Απλα τελειοοοοοο!!! Δεξιά: Ο Golgothan από το Dogma του Κεβιν Σμιθ.
Υπέροχη μέρα για ανθρωποθυσία και κανιβαλισμό η σημερινή, σας έχουμε συνταγή κατευθείαν από τα χεράκια του άρχοντα του σκότους Σάουρον, Νεκρομαντη του Dol-Guldur, Άρχοντα του Μόρντορ και της Μέσης Γης.
O φίλος εδώ έχει ετοιμάσει dulcolax με πατάτες στο φούρνο και είναι ενθουσιασμένος.
Αυτή η φωτογραφία μου θυμίζει την κλασσική αφίσα ’80s για το κάπνισμα σε ιατρείο του ΙΚΑ με σοβάδες να ξεκολλάνε από τους τοίχους και δίπλα δίπλα τα 2 πλεμόνια από καπνιστή και μη. Εδώ όπως βλέπετε έχουμε το μετά, το καταπονημένο, το smokey bbq που λένε και οι τιμημένοι Έλληνες φουντμπλόγκερ.
ΚΑΜΠΩΝΑΡΑ ΑΙΠΩΣ. Το πιο γαμάτο είναι πως το μόνο ολόσωστο είναι το “secret ingredients”
Ράδιο Κλανίλα: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καλοφαγάς και αγαπημένος μας από την εποχή του Νηστικού Αρκουδιού έτσι κι αλλιώς (Γεια σου Στάθη!), κάνει το λάθος να ανεβάσει μια εχμ, εεεεεεε, όχι και τόσο κολακευτική φώτο στριφτόπιτας.
*ουρλιάζει με ενα ημίτρελο χαμόγελο, το μάτι του πεταρίζει*
IT’S ALIIIIIVE! IT’S ALIIIIIVE!
ROBOBLIAX: 90% Αλουμίνιο, 10% παΐδια βροντόσαυρου με σκουληκάκια, 100% Μπλιαχ.
Παντού υπάρχει ένας Μύθος, ακόμα και δίπλα σε κάτι που μοιάζει με το πάτωμα χειρουργείου σε ταϊλανδέζικο κύκλωμα εμπορίας οργάνων.
Μία παρατήρηση: Το να βάζεις θερμόμετρο κρέατος μην τυχόν και δεν πετύχεις την ιδανική θερμοκρασία σε αυτον τον ΧΥΤΑ είναι σα να έχεις μπροστά σου τον Χίτλερ και να του φτιάχνεις τη χωρίστρα με σαλάκι και δάχτυλο.
Βαράνε σαϊκεντελιές
Για τη σημερινή συνταγούλα μας θα χρειαστείτε: 2 κιλά λάρυγγα γκοτζίλα, ντοματούλες, βαλανοποσθίτιδα, μισό κιλό ψιλό σπληνογάρδουμο, λαδάκι, σκορδάκι, 1 πρέζα αλάτι, πρέζα, μεταξοσκώληκες του αγρού (κατά προτίμηση φρέσκους), μηδέν αυτοεκτίμηση. Βράζετε όλα τα υλικά για 4 ώρες μέχρι να γίνουν άμορφη μάζα, προκαλείτε τύφλωση στον εαυτό σας, φωτογραφίζετε και καταναλώνετε.