Μερικές συνταγές για φανατικούς σαλατοφάγους (αχέμ!) και όχι μόνο. Δεν πρόκειται για το απλό (και ενίοτε βαρετό) μαρούλι και ντομάτα ή λαχανοκαρότο που τρώτε καθημερινά με το φαγητό σας και περνά, όπως είναι λογικό, απαρατήρητο. Είναι τόσο λαχταριστές και χορταστικές που ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αλλάξουν τη γνώμη που είχαν για τη σαλάτα ως γεύμα.
1. Ζεστή πατατοσαλάτα με μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια
Στο «Smak» «έπλασαν» και τη λέξη «ζυμερία» για να περιγράψουν το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με πίτσα μενού τους, που έχει πάντα ως βάση την απίθανη ζύμη τους.
Ηλικίας δύο δεκαετιών, αλλά πάντα επίκαιρο, αυτό το εστιατόριο στο Γκάζι συνεχίζει με την urban ατμόσφαιρα και τη δημιουργική διεθνή κουζίνα του να είναι στέκι.
Πεντανόστιμο και θρεπτικό, αλλά και ιδανικό για vegans, το ανατολίτικο θρεπτικό έδεσμα σερβίρεται στην πιο γνήσια εκδοχή του σε αυτό το ethnic street food spot στο κέντρο της Αθήνας.