Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε συνηθίσει στις κλασικές τηγανίτες της μαμάς με το μέλι (που προφανώς λατρεύουμε) και τα pancakes να έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά μας έχουν πάρει το μυαλό. Χρόνια και χρόνια βλέπαμε τις στοίβες από αφράτα pancakes με σιρόπι και μπέικον στις αμερικάνικες ταινίες και μας τρέχανε τα σάλια, ήρθε η ώρα λοιπόν να αρχίσουμε να τις φτιάχνουμε και στο σπίτι μας. Είναι άλλωστε ένα εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο γεύμα το οποίο μπορεί να εμπλουτιστεί με αμέτρητους τρόπους. Δοκιμάστε τώρα μια από τις παρακάτω παραλλαγές άμεσα, δε χρειάζεται καν να είναι για πρωινό!
Στο «Smak» «έπλασαν» και τη λέξη «ζυμερία» για να περιγράψουν το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με πίτσα μενού τους, που έχει πάντα ως βάση την απίθανη ζύμη τους.
Ηλικίας δύο δεκαετιών, αλλά πάντα επίκαιρο, αυτό το εστιατόριο στο Γκάζι συνεχίζει με την urban ατμόσφαιρα και τη δημιουργική διεθνή κουζίνα του να είναι στέκι.
Πεντανόστιμο και θρεπτικό, αλλά και ιδανικό για vegans, το ανατολίτικο θρεπτικό έδεσμα σερβίρεται στην πιο γνήσια εκδοχή του σε αυτό το ethnic street food spot στο κέντρο της Αθήνας.