Quantcast

Νέα ταινία γύρισε κρυφά στην Ελλάδα ο Γιώργος Λάνθιμος, την πέμπτη του αισίως με την Emma Stone

Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά; Χαμπάρι δεν πήραμε

THE NERDSTREAM

5 Σεπτεμβρίου 2023

Τον ακάθιστο έχει ο Γιώργος Λάνθιμος, αν θέλετε, φίλες και φίλοι συνέλληνες. Γιατί μπορεί μόλις τώρα να έκανε πανηγυρική πρεμιέρα στη Βενετία με το Poor Things, μπορεί να έχει έτοιμη άλλη μια ταινία για το 2024 με το φιλμ ανθολογίας And, αλλά όπως φαίνεται είχε γυρίσει *ακόμα* μία ταινία κρυφά από τους πάντες το προηγούμενο διάστημα, και μάλιστα στην Ελλάδα.

Όπως μάθαμε από την συνέντευξη που έδωσε στο Cineuropa στην Μπιενάλε με αφορμή το Poor Things, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως γύρισε πρόσφατα στην Ελλάδα μια ταινία “πολύ διαφορετική και πολύ πιο απλή από το Poor Things”, η οποία έχει για διευθυντή φωτογραφίας των Robbie Ryan (σταθερό συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια) και πρωταγωνίστρια, καλά μαντέψατε, την Emma Stone.

Πρόκειται για την πέμπτη συνεργασία μεταξύ τους, μετά από το The Favourite και την Βληχή, το φετινό Poor Things αλλά και το And που έρχεται του χρόνου. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, εμπιστευόμασυε τον Λάνθιμο (και την Stone) και προχωράμε.

Best of internet