Quantcast
ADVERTORIALS

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ!

Ο Αύγουστος μπορεί να έφυγε – το καλοκαίρι όμως, δεν τελειώνει ποτέ για το Vodafone CU!


LUBEN CREW · 25 Οκτωβρίου 2023

Το καλοκαίρι δεν είναι εποχή. Είναι τρόπος ζωής. Είναι πατουσάκια στη ζεστή άμμο, μοδάτα γυαλιά ηλίου για την παραλία, ποπκόρν για τις σινεφίλ βραδιές στο θερινό… Στιγμές που περιμένουμε όλο τον χρόνο και μας προσδίδουν μια αέναη αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς.

Ο Αύγουστος μπορεί να έφυγε – το καλοκαίρι όμως, δεν τελειώνει ποτέ για το Vodafone CU! Γι’ αυτό την Κυριακή, 29/10, μια διαγαλαξιακή εμπειρία περιμένει όλους τους CU συνδρομητές στο κλειστό γήπεδο Beach Volley της Αθήνας, στην αποκλειστική avant premiere της νέας σειράς Milky Way.

Με την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου, το Milky Way είναι η πλέον πολυαναμενόμενη σειρά της χειμερινής τηλεοπτικής σεζόν, ένα τολμηρό teen drama που διαδραματίζεται στην επαρχία και προσφέρει μια φρέσκια ματιά στη ζωή των νέων ηρώων της.

Οι καλεσμένοι του CU ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε πρώτη προβολή τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς πριν βγουν στην τηλεόραση, σε τρεις κυριακάτικες προβολές στο πιο καλοκαιρινό set-up: πολύχρωμες πετσέτες, ψάθες, ροζ φλαμίνγκο και κουβάδες με ποπκόρν θα γεμίσουν το γήπεδο Beach Volley στο Μαρούσι, και θα φέρουν μια πλήρως καλοκαιρινή διάθεση στο κοινό.

Όλοι οι CU συνδρομητές μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση τους στο event λαμβάνοντας έναν δωρεάν κωδικό από το vodafonecu.gr ή το My CU App, με την extra ευκαιρία να φέρουν μαζί τ@ κολλητ@ τους για να απολαύσουν παρέα τη σειρά.

Δεν τελείωσε εδώ! Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει σε διασκεδαστικές ενέργειες στον προαύλιο χώρο του γηπέδου όπου θα το περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις!

Κάνε RSVP εδώ: https://www.facebook.com/events/2564588253705168

Best of internet