Quantcast
ADVERTORIALS

Το “YOU. MADE BY YOU” του WHAT’S UP πλησιάζει, κάνοντας μια στάση από το Instagram του Luben

Βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους


LUBEN CREW · 10 Οκτωβρίου 2023

Το παν είναι να είσαι ο εαυτός σου, έτσι δεν είναι; το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίσεις όχι απλά τι είσαι, αλλά τι ΘΕΛΕΙΣ να είσαι. Πέρα από τα πρέπει, πέρα από τα στερεότυπα, πέρα από τα expectations της οικογένειας, του κύκλου και της κοινωνίας. Το θέμα είναι να υπάρχει κάτι που να σε σπρώξει να το κάνεις, που να σου δώσει τα εφόδια για ανακαλύψεις το τι θες να γίνεις τελικά, ειδικά αν είσαι στα 20s σου και όλα μοιάζουν ανοιχτά αλλά και περίεργα.

Έτσι, το WHAT’S UP αποφάσισε να βάλει ένα χεράκι με το “YOU. MADE BY YOU”. Το “YOU. MADE BY YOU” είναι ένα δωρεάν βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για άτομα 18-29 ετών, με στόχο να σε οδηγήσει σε ένα ταξίδι ενδυνάμωσης χωρίς να έχουν σημασία η δουλειά, οι σπουδές και η κοινωνική κατάσταση. Το “YOU. MADE BY YOU” δεν ήρθε μόνο του, αλλά μαζί με ένα εντυπωσιακό τραγούδι και βιντεοκλίπ σε συνεργασία με τον ράπερ Bloody Hawk, το «Τον κόσμο γυρίζω». Τσέκαρε το εδώ:

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες. Πιο αναλυτικά δες εδώ:

Η πρώτη φάση του προγράμματος είναι ένα διήμερο online σεμινάριο συνολικής διάρκειας 12 ωρών (20-21 Οκτωβρίου), με ομιλητές καταξιωμένους ανθρώπους από τον ακαδημαϊκό και καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ αυτών οι Bloody Hawk, Good Job Nicky, Άγγελος Πεντάρης, Νάντια Κοντογεώργη, Τάκης Προεστάκης (ιδρυτής του καταφυγίου ζώων Takis Shelter), Αθηνά Αλεξιάδου & Μαριλένα Βαϊνανίδη (“Think Pig”), Αφροδίτη Καψαρίδη και Κυριακή Θεοδόση-Πολυμέρη (ψυχολόγοι), Μαρία Κακαβούλια και Ιωάννης Νικολάου (καθηγητές). Θα έχεις την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να αλληλεπιδράσεις με τους ομιλητές, να μοιραστείς προσωπικές σου εμπειρίες και να κάνεις ψυχογραφικές ασκήσεις και quiz. Συνολικά 1.000 άτομα θα παρακολουθήσουν αυτό το σεμινάριο. Στη δεύτερη φάση, όπου θα προχωρήσουν 100 από τους συμμετέχοντες της πρώτης, θα εμβαθύνεις στις θεματικές ενότητες του προγράμματος μέσα από 3 private sessions, διάρκειας 4 ωρών το καθένα (30-31 Οκτωβρίου, 6-7 και 13-14 Νοεμβρίου).

Με τούτα και με κείνα, αποφασίσαμε να μπούμε κι εμείς στον χορό. Έτσι, προχωρήσαμε σε μια συνεργασία όπου ο TikToker Χρήστος Πέτρου κατέλαβε για μια μέρα το Instagram του Luben.tv για να τα πει καλά και να τα εξηγήσει ακόμη πιο ωραία για το “YOU. MADE BY YOU”. Θες να μάθεις περισσότερα; Μπες στο youmadebyyou.gr για να τσεκάρεις ό,τι χρειάζεται και θυμίσου να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.

Γιατί άμα βρούμε τη δύναμη, όλα είναι ανοιχτά!

Best of internet