Quantcast
ADVERTORIALS

Αναζητώντας αέρα αισιοδοξίας στα Νότια Προάστια τον Αύγουστο

Μαζί με το Realme 11 Pro 5G


LUBEN CREW · 25 Αυγούστου 2023

Για άλλη μια φορά είμαστε θεατές στο επιτελικό θέατρο του παραλόγου… με το να καίγεται η μισή χώρα, ενώ η σκέψη μας ήταν όσοι δεν έχουμε πνιγεί με την κάπνα στην Αθήνα, είναι να κατευθυνθούμε στα νότια, για μια βόλτα λίγο προς την θάλασσα μπας και φυσήξει ένας αέρας αισιοδοξίας.. Γράφοντας αυτές τις γραμμές και ενώ η χώρα μας έχει την δεύτερη θέση στη ΕΕ σε καμένες εκτάσεις είπαμε να φωτογραφίσουμε λίγο μπλε και πράσινο – αφού στο μέλλον πιθανώς να έχουν συλλεκτικό χαρακτήρα αυτές οι φωτογραφίες..έτσι όπως φερόμαστε στη φύση και το περιβάλλον!

Βολτάροντας λοιπόν στα νότια με συντροφιά το realme 11 Pro+ νιώσαμε ιταλικά vibes όταν κρατήσαμε την συσκευή που είναι δημιούργημα του πρώην σχεδιαστή του οίκου Gucci Matteo Mennoto από το Μιλάνο, ο οποίος κατάφερε να συνδυάσει την καινοτομία με το μοντέρνο design αφού η πίσω όψη της συσκευής έχει 3D υφή. Στο εξωτερικό θα δει κάποιος 3 χρώματα για αυτή την σειρά κινητών ενώ στην Ελλάδα οι συσκευές θα διατεθούν σε δυο χρώματα Sunrise Beige και Astral Black. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή η σειρά της realme θα μας μετατρέψει σε urban style φωτογράφους και όχι μόνο.

Μερικά από τα στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα είναι ο κύριος αισθητήρας που καταγράφει λεπτομερείς λήψεις σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Ταυτόχρονα η τριπλή camera προσθέτει δημιουργικότητα στις φωτογραφίες μας, ενώ ο τηλεφακός στο Pro+ ενισχύει τις δυνατότητες ζουμ. Η νυχτερινή λειτουργία αποδίδει θαυμάσια, αν και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στη λήψη λεπτομερειών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αντίστοιχα η ο οθόνη διαθέτει ένα πάνελ Super AMOLED 6,6 ιντσών με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, και με πολύ ζωντανά γραφικά. Ενώ γίνεται εντυπωσιακή η λήψη ακόμα και σε εξωτερικού χώρους λόγω της ανάλυσης FHD+ όπου εξασφαλίζει ευκρίνεια και  μέγιστη φωτεινότητα.

Το εξτραδάκι για μας βεβαίως, είναι ότι η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται τόσο άμεσα που φαίνεται ως παιχνιδάκι, ενώ η RAM για σένα φίλε ή φίλη που είσαι gamer είναι πως το λεν «ταμάμ» για να μην μένεις ποτέ εκτός.

Πάλι εάν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι multitasker ή εάν ο έρωτας δεν σε βρήκε σε κανένα νησί, θα σου λέγαμε μήπως να τσεκάρεις και αυτή την σειρά…

Τέλος Αύγουστος είναι και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ..θα σου λέγαμε φρόντισε  το πράσινο που μπορεί να βρεθεί στον δρόμο σου, αγάπησε λίγο περισσότερο το περιβάλλον που βρισκόμαστε και ας ελπίσουμε αύριο ότι θα είναι μια καλύτερη μέρα για όλους!

 

 

Best of internet