Quantcast
ADVERTORIALS

Top τίτλοι που αναμένουμε πώς-και-πώς από Σεπτέμβρη… για ατελείωτο λιώσιμο!

Το καλοκαίρι περνάει σιγά σιγά και εμείς ανυπομονούμε να έρθει ο Σεπτέμβριος μιας και είναι μήνας με hot gaming κυκλοφορίες.


LUBEN CREW · 23 Αυγούστου 2023

Το 2023 φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει αποζημιώσει για τα καλά την gaming κοινότητα, καθώς πολυαναμένοινοι τίτλοι έκαναν το μεγάλο τους ντεμπούτο τους πρώτους μήνες του έτους. Από το Hogwarts Legacy μέχρι το τεράστιο Star Wars Jedi: Survivor, το Resident Evil 4 Remake και τα κορυφαία Diablo 4, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και το Final Fantasy 16, οι gaming τίτλοι έχουν για τα καλά ξετρελάνει και τον πιο απαιτητικό gamer.

Το 2023 όμως διαθέτει ακόμη φυσικά και άλλους μήνες. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά περισσότερες gaming κυκλοφορίες! Πάμε λοιπόν να δούμε τις πιο hot για τον Σεπτέμβριο.

 

Starfield

Το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του Σεπτεμβρίου αλλά και ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα του 2023 είναι το Starfiel. Αποτελεί τον μεγάλο αποκλειστικό τίτλο του Xbox με την υπογραφή της Bethesda. Θα κυκλοφορήσει και για PC στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ αρκετοί, μαζί και ο ίδιος ο Todd Howard, το παρομοιάζουν με το Skyrim στο διάστημα.

Πρόκειται για μια διαστημική επικών διαστάσεων περιπέτεια. Υπάρχουν αρκετοί κόσμοι για να εξερευνήσετε, αν και όπως έχουν αποκαλύψει οι δημιουργοί του, προτίμησαν να δώσουν ζωή μόνο στο 10% των 1000+ πλανητών, θέλοντας να μεταφέρουν με αυτόν τον τρόπο τη μεγαλειώδη ερημιά που υπάρχει στο σύμπαν. Έχε στο μυαλό σου ότι η κυρια γραμμή questline του Starfield, διαρκεί περίπου 20% περισσότερο από οποιοδήποτε προηγούμενο παιχνίδι της BGS!

 

Εάν σκοπεύεις να το παίξεις στο PC σου, σε ενημερώνουμε ότι θα χρειαστεί να έχεις minimum έναν AMD Ryzen 5 2600X ή έναν Intel i7-6800K, ενώ στα recommended, ο κατασκευαστής προτείνει έναν AMD Ryzen 5 3600X ή έναν Intel i5-10600K. Και το καλύτερο; Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 125GB ελεύθερα στον SSD σου!

 

Lies of P

Ιδιαίτερα σκοτεινό και πρωτότυπο. Το Lies of P. της Round8 Studios αναμένεται από αρκετούς gamers με ανυπομονησία. Το πιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι είναι το σενάριό του. Πρόκειται για ένα soulslike game το οποίο αφηγείται μέσα από μια αρκετά σκοτεινή ματιά την ιστορία του Πινόκιο. Ναι του γνωστού Πινόκιου του παραμυθιού του Κάρλο Κολόντι.

Σε αυτό το μοναδικό game, ο Πινόκιο προσπαθεί να βρει τον μυστηριώδη κύριο Τζεπέτο. Το ταξίδι του αυτό θα τον οδηγήσει στο Krat, μια πόλη εμπνευσμένη από την Μπελ-Επόκ. Περιττό να σου πούμε φυσικά ότι η ανθρωπότητα έχει καταστραφεί από την παράνοια και τις δολοφονικές μαριονέτες!

Τι πρέπει να κάνεις ως Πινόκιο; Να πολεμήσεις για την επιβίωσή σου αλλά και να πεις τα κατάλληλα ψέματα ώστε να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Να γίνεις άνθρωπος!

Το Lies of P έχει ένα μοναδικό lying mechanic, όπου η απόφαση του κύριου χαρακτήρα να πει ψέματα ή όχι μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το gameplay.

 

Mortal Kombat 1

Τα λόγια εδώ και οι εισαγωγές είναι περιττές. Η NetherRealm Studios φέρνει στην κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο το πολυαναμενόμενο Mortal Kombat 1. Έχει υποσχεθεί ένα ολοκαίνουργιο fighting system, καινούργια game modes και πολλά μα πολλά… fatalilties!

Μιλάμε για αγνό και… παραδοσιακό ξύλο με πολλούς χαρακτήρες έκπληξη και φυσικά όλους τους παλιούς και αγαπημένους. Σε αυτό το game, θα γνωρίσεις ένα νέο story campaign ενώ η πλοκή του θα διαδραματίζεται σε ένα νέο σύμπαν. Όπως λέγεται, αυτό το έχει δημιουργήσει ο Liu Kang, ή αλλιώς Fire God πλέον. Προφανώς, ο τίτλος θα διαθέτει και crossplay, αλλά και cross-progression. Θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ συγχρόνως θα γίνει διαθέσιμο και για το Nintendo Switch, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store.

 

EA Sports FC 24

Σταθερό στο ραντεβού του αλλά με αλλαγμένο όνομα για πρώτη φορά μετά από τριάντα σχεδόν δεκαετίες, το «νέο Fifa» έρχεται τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για το EA Sports FC 24. Αν δεν το ξέρεις ήδη, να σου πούμε ότι η EA Sports, αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα του πολυαγαπημένο της παιχνιδιού έπειτα από τη ρήξη με την Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, FIFA. Κάπως έτσι λοιπόν, γεννήθηκε το EA Sports FC 24.

Και σε αυτόν τον τίτλο, υπάρχουν πάμπολλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και διοργανώσεις του κόσμου. Από το UEFA Champions League και Europa League μέχρι τη  La Liga την Premier League, τη Bundesliga, τη Serie A και άλλων πολλών, θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις όπως έπαιζες, διαλέγοντας την αγαπημένη σου ομάδα.

Στην ειδική Ultimate έκδοση του παιχνιδιού, όπως αποκαλύπτει και το εξώφυλλό της, θα βρεις και θρυλικούς παίκτες του παρελθόντος, όπως ο Ronaldinho, ο Zinedine Zidane, ο Andreas Pirlo, ο Johan Cruyff, David Beckham, και άλλοι.

 

Καλό gaming Σεπτέμβριο!

Best of internet