Quantcast
ADVERTORIALS

8 πράγματα που θα έκανες κλωνοποίηση τώρα

Το Xiaomi Mi 10T έσκασε στα γραφεία μας και το τιμήσαμε όπως πρέπει


28 Ιανουαρίου 2021

Μερικά πράγματα είναι απλά κρίμα κι άδικο να είναι single. Μιλάμε για τα αγαπημένα πρόσωπα και τα πράγματα που την στιγμή που τα θέλουμε πολύ ή τα έχουμε ανάγκη, θα χαιρόμασταν όσο δεν πάει να ήταν διπλά, αν όχι τριπλά.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα μας πάνε στην διαβόητη τεχνολογία της κλωνοποίησης: Αν μπορούσαμε να τα κλωνοποιήσουμε εκείνη την ώρα και τη στιγμή για να έχουμε +1, θα το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να μπορούσαμε δηλαδή, αλλά δε μπορούμε.

Γιατί αυτό δε γίνεται, εκτός αν μιλάμε για την video clone δυνατότητα του Xiaomi Mi 10T Series, το οποίο μας επιτρέπει να κλωνοποιήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Ναι, αυτό και όμως γίνεται.

Κάτι που πολύ θα θέλαμε να κάνουμε και με άλλα πράγματα. Όπως τα παρακάτω:

Το πιτόγυρό σου

Ποτέ δεν θα το αντικαταστήσει τίποτα. Ποτέ δεν το μοιράζεσαι. Ποτέ δεν φτάνει μόνο ένα. Μακάρι να μπορούσες να το κλωνοποιήσεις για να φας μέχρι να σκάσεις. Είναι το πιτόγυρο. Δοξάστε το.

Κάποιος για να παίξεις ένα μπασκετάκι

Ο μεγαλύτερος είναι ο εαυτός μας, λένε, αλλά αυτός δεν βολεύει και πολύ όταν θες να παίξεις ένα μονάκι για να ξεσκάσεις. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν δε βρεθεί κάποιος για μπασκετάκι μπορεί να αναγκαστείς να πας γυμναστήριο. Ένα μπασκετάκι ρε παιδιά. Πολλά ζητάμε;

Ο κολλητός σου

Ακριβώς επειδή είναι ο κολλητός μας, είναι ένα μοναδικό κι ανεπανάληπτο άτομο. Κι επειδή ακριβώς είναι μοναδικό κι ανεπανάληπτο άτομο, θέλουμε να τον κλωνοποιήσουμε για να έχουμε άλλους 5. Δεν ζητάμε καν να κλωνοποιηθεί μαζί με την κονσόλα για games που έχει στο σαλόνι του. Εκτός…κι αν…γίνεται μήπως;

Ένας καφές όταν τον χρειάζεσαι

Ο καφές μπορεί μια χαρά να είναι χόμπι και να πίνουμε έτσι για τη φάση, όμως όταν τίθεται το ζήτημα του ξυπνήματος, ένας = κανένας. Εκεί που τελειώνει ο πρώτος, εκείνη ακριβώς τη στιγμή είναι που επιβάλλεται ο δεύτερος για να ξυπνήσουμε οριστικά. Μη πάτε τώρα σε λύσεις ενδοφλέβιας καφεΐνης, δε χρειάζεται, μία κλωνοποιησούλα κι όλα οκ.

Το Xiaomi 10T Series

Διότι το νέο smartphone Xiaomi Mi 10T Series, μαζί με τα υπόλοιπα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που έχει όσον αφορά τις κάμερες και τις λειτουργίες βίντεο, μας δίνει και το χαρακτηριστικό Video Clones, το οποίο μπορεί να καταγράψει «δύο εαυτούς» σας σε ένα βίντεο.

Μήπως μπορούμε με αυτό να κλωνοποιήσουμε και τον κλωνοποιητή; Πολλά τα ερωτήματα…

Τα Χριστούγεννα

Έχουν χιόνι (οκ ίσως). Έλατα (αρκετά πιθανό). Δώρα (ε όλο και κάτι θα πάρουμε). Κάμποσο παρτάρισμα (σχεδόν βέβαιο). Άπειρο φαγητό (πιο σίγουρο κι από τους φόρους σε αυτή τη ζωή). Χρειάζεστε κάτι άλλο; Να κλωνοποιηθούν τώρα τα Χριστούγεννα.

Η σειρά που μόλις τελείωσε

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που τελείωσε η σειρά που βλέπαμε εν μέσω καραντίνας. Θα ασχοληθούμε με την αγγειοπλαστική, τη δημιουργική γραφή και θα μάθουμε να παίζουμε ντέφι με σεμινάρια από το YouTube. Οκ, το ομολογούμε, εκλιπαρούμε να επιστρέψει τώρα η σειρά να βρούμε την υγειά μας, πλζ κάντε κάτι.

Η Κυριακή

Αν ένα πράγμα δεν είναι αρκετό στον κόσμο, ένα μόνο, είναι η Κυριακή. Είναι η μόνη μέρα που που εκτιμούμε ότι  χρειάζεται μία μέρα για intro και μία για outro, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε τη μέγιστη ξεκούραση – ένα κυριακάτικο τριήμερο αν το θέλετε. Για να δημιουργήσουμε το πειραματικό αυτό μοντέλο, θα χρειαστεί να την κλωνοποιήσουμε.

Καταλαβαίνετε, είναι για χάρη της επιστήμης.

Best of internet