Quantcast

Δεν ψήνουν Ολυμπιακό στον τελικό Ναν και Λεσόρ σύμφωνα με τους ίδιους

Προτιμούν Ρεάλ φουλ το φουλ

THE NEWSROOM

21 Μαΐου 2024

Το Final 4 βρίσκεται προ των πυλών και αυτό το Final 4 δεν θα είναι σαν τα άλλα. Βασικά ας μην είμαστε τόσο δραματικοί. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν συνυπάρξει ξανά σε Final 4, όμως πάνε χρόνια. Σε κάθε περίπτωση στο Βερολίνο θα γίνει χαμός και η μόνη περίπτωση να συναντηθούν οι αιώνιοι είναι στον τελικό. Δύο από τους σημαντικότερους παίκτες των πράσινων ρωτήθηκαν σχετικά με την προτίμησή τους για αντίπαλο στον τελικό και είχαν ξεκάθαρη απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα Ναν και Λεσόρ ψηφίζουν Ρεάλ δαγκωτό, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο Ματίας Λεσόρ για παράδειγμα δεν μπορεί αυτή την τοξικότητα που επικρατεί γύρω από αυτό το ματσάρισμα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όχι. Τους έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές φέτος, δεν θέλω να ασχοληθώ με όλο αυτό, γιατί δεν μετράει ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει, θα είναι πολλά πράγματα που θα είναι γύρω από αυτό το παιχνίδι που θα έχουν σημασία. Εννοείται πως θα παίξω αντίπαλος με οποιονδήποτε μας τύχει στον τελικό. Δεν λέω ότι δεν θέλω να παίξω μαζί τους γιατί τους φοβάμαι αλλά όταν παίζουμε μαζί τους δημιουργείται ένα περίεργο κλίμα και όλοι είναι πολύ εκνευρισμένοι. Νομίζω πως ένας αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι too much. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε στον τελικό».

Από την άλλη ο Κέντρικ Ναν προτιμάει Ρεάλ γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πάρει διπλό στη Μαδρίτη στη regural season:

«Θα έλεγα τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί καταφέραμε να τους νικήσουμε εκτός έδρας, αλλά όποιος και να βρεθεί απέναντί μας, θα έχει πλάκα».

Best of internet