Quantcast

Χάρη από την αστυνομία να κόψει το συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου

THE NEWSROOM

14 Μαΐου 2024

Ο Παναθηναϊκός είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέμε “είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα” αυτή την περίοδο. Αφού νωρίτερα σήμερα μάθαμε ότι η ομάδα ζήτησε από την ΕΠΟ ο τελικός κυπέλλου να γίνει χωρίς κόσμο γιατί η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη συνέχεια μάθαμε ότι η διοίκηση ζήτησε από την αστυνομία να κόψει το συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή ενάντια στον Γιάννη Αλαφούζο. Τουλάχιστον έτσι υποστρήριξε το πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου. Πιο αναλυτικά:

“Ακριβώς, δεν είναι καλό το κλίμα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και υπήρχε ηρεμία δεν θα έλεγε ο κ. Αλαφούζος όχι στον κόσμο. Γιατί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δούνε τον τελικό. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν και νομίζω ότι δεν θα γίνει το συλλαλητήριο. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μην γίνει. Είναι θέμα Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επεισόδια”.

Τώρα γιατί ο Βασίλης Κωνσταντίου αποφάσισε να δώσει τόσο στεγνά την ΠΑΕ δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο αν ισχύουν τα όσα λέει μάλλον αυτό δεν θα πάει και τόσο καλά.

Best of internet